Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányával

vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke sírás veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek.

Hódi Pamela a Micsoda nők! című műsorban mesélt arról, milyen a kapcsolata mostanában a kislányával. Ahogy telik az idő, Natasa Zselyke egyre inkább öntudatára éred és mondja el a saját véleményét. Emiatt gyakran össze is különböznek.

A 4 éves kort elhagytuk, most már úgy feszegeti a határokat, megjelenik a saját kis egyénisége, világa, eddig kis tündérbogár volt, most meg itt van Berki Natasa Zselyke. És most jön az anyja viselkedése... A flegma fej, amit sajnos én is gyakran használok." – mesélte Hódi Pamela, aki ilyenkor azért gyakran rápirít kislányára. „Ilyenkor sírunk mind a ketten. Mert én fegyelmezem őt, neki rosszul esik, hogy rászólok, nem érti, hogy mi az, hogy ne szájaljál. Próbálja visszafogni a sírását, és közben én is elkezdek sírni, mert ő is sír és akkor sírunk mind a ketten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.