gyilkosság eltűnt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommentelők szerint elképzelhető, hogy VV Fanni életben van: 

A Ripost lett figyelmes arra, hogy a közösségi oldalakon egyre s másra felbukkan az a teória, hogy a fiatal lány valójában életben van és önként döntött az eltűnése mellett.

"Az se biztos hogy meghalt! Nincs holttest. Mi van, ha megrendezte a halálát és átoperáltatta magát és valahol más névvel él tovább?" - idéz egy kommentelőt a portál, de többen is ezen a véleményen vannak, ugyanis a lány holtteste változatlanul nincs meg.

Forrás: Origo

Férjhez megy a Bestiák Bee-je, alias Somorjai Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-ferjhez-megy-a-bestiak-bee-je-alias-somorjai-ilona.htmlBee mostanában ceremóniamesterként is tevékenykedik esküvőkön, most pedig ő maga mondja ki a boldogító igent párjának, Ferinek. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám szakított táncos barátnőjével, Nikivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-adam-szakitott-tancos-baratnojevel-nikivel.htmlKözösen nevelték a lány gyermekét, de most már külön utakon járnak. Szabó Ádám a Best magazinnak a szakításról beszélt. TV + Sztárok--Ezért használja gyakrabban a közösségi médiát Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180203-ezert-hasznalja-gyakrabban-a-kozossegi-mediat-sebestyen-balazs.htmlHétfőn indul Sebestyén Balázs vezetésével az RTL Klub új produkciója, A Fal, a Blikk a forgatás szünetében beszélgettet vele. TV + SztárokOrigoKarrierről, magánéletről beszélt Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-karrierrol-maganeletrol-beszelt-tolvai-reni-a-dalban-harmadszor-indul.htmlTolvai Reni idén harmadik alkalommal indul A Dalban. Állítja, imád versenyezni, de az értékeléskor még mindig izgul. Az énekesnő karrierrpől és magánéletről is mesélt az Origónak.TV + SztárokOrigoNyugdíját kevesli Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-nyugdijat-kevesli-pataky-attila-zenesz.htmlTele van energiával és fellépése is bőven akad Pataky Attilának. A zenész elmondta, hogy nem akar panaszkodni, de a nyugdíja siralmas. TV + Sztárok--Kisbabát vár Kutai Kinga, a ValóVilág egykori játékosa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kisbabat-var-kutai-kinga-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-foto.htmlVV Kingaként ismerhette meg az ország Kutai Kingát, aki a a játék óta visszavonult a nyilvánosság elől. Ezúttal azonban ismét előtérbe került: kisbabát vár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.