Szűcs Judith thaiföldi nyaralásának első napjaiban lett rosszul egy ételtől

2018.02.14. 16:07

Nemrégiben még arról írtunk, hogy az énekesnő bikiniben pózol a thaiföldi tengerparton, és még mindig bomba alakja van, most azonban arról kaptak szárnyra a hírek, hogy mérgezést kapott. Az egyik étel lehet a hibás.

Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, ami viszonylag gyorsan helyrehozott. Mindenesetre nagyon nem volt kellemes, amit az első napokban átéltem. De szerencsére túléltem! Az a tanulság, hogy ezentúl mindig viszek magammal gyógyszert, és egyszerűen beszedem, ahogy megérkezem"nyilatkozta a RipostnakSzűcs Judith énekesnő.

Szűcs Judith már tavaly is Thaiföldön nyaralt"Fotó: Szűcs Judith "

Múlt héten még arról cikkeztünk, hogy bomba formában van, és bikiniben mutatja meg formás idomait a thaiföldi tengerparton, most azonban ételmérgezésének híre kapott szárnyra. Az énekesnő szerint Thaiföld gyönyörű, mégis nagyon óvatosnak kell lennie az Európaiaknak, hiszen más körülményekhez szoktak hozzá.

Mindenesetre Szűcs Judith a kezdeti kellemetlenségtől eltekintve élvezte a nyaralást, mint a Ripostnak elmondta: „Tele van magyarokkal Pattaya, mozgalmas az éjszakai élet, mindenki megtalálja itt, amire vágyik".

Szűcs JudithThaiföldnyaralásételmérgezéspihenés