Megkeresztelték Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images -
esküvő Meghan Markle keresztelő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkeresztelték Meghan Markle-t, így májusban az anglikán egyház hitében és keretein belül házasodhat össze Harry herceggel.

Kedd este a Canterbury katedrális királyi kápolnájában megkeresztelték Meghan Markle-t – számolt be róla a DailyMail. A lap azt írja, az esemény nagyjából háromnegyedóráig tartott és igen szűkkörű volt, csak a vőlegény, Harry herceg, a leendő após, Károly herceg és felesége, Kamilla volt ott.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére május 19-én kerül sor, de lesz nagy esemény a királyi családban áprilisban is, Katalin hercegné ugyanis ekkor szüli majd harmadik gyermekét.

Meghan Markle-t megkeresztelték Forrás: Getty Images
Meghan Markle már házassága első évében szeretne gyermeket - mondta egy közeli forráshttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meghan-markle-mar-hazassaga-elso-eveben-szeretne-gyermeket-mondta-egy-kozeli-forras.htmlÚgy tűnik, hogy Meghan Markle nem várna sokat első gyermekére, hiszen már a nászút alatt szeretne azon dolgozni, hogy minél hamarabb újabb dédunokát adhassanak II. Erzsébet brit királynőnek. TV + Sztárok--Alice Walton a világ leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180308-alice-walton-a-vilag-leggazdagabb-noje-forbes-lista.htmlElkészült a világ leggazdagabb embereinek rangsora. A legvagyonosabb nő, Alice Walton a 16. helyen végzett. TV + Sztárok--Lilu tetováltatott: fotót is mutatott rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-lilu-tetovaltatott-fotot-is-mutatott-rola.htmlEgy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotót osztott meg magáról Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-gyerekkori-fotot-osztott-meg-magarol-varga-iza-edesapa.htmlÚgy tűnik, nosztalgiázni támadt kedve Varga Izának, aki a közösségi oldalán egy gyerekkori fotót osztott meg magáról. TV + Sztárok--Berki Krisztián és párja, Katona Renáta gyereket szeretnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-berki-krisztian-es-parja-katona-renata-gyereket-szeretnenek.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Katona Renáta nagyon megtalálták a közös hangot: alig vannak együtt néhány hete, máris gyereket akarnak. TV + Sztárok--Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülnihttp://www.life.hu/sztarok/20180308-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-szerint-shane-es-az-uszono-ki-fognak-bekulni.htmlKatinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.