Stohl András élete megváltozott: ma már nem bulizik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
élet Stohl András változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrásnak hosszú ideig szólt a bulikról, a hajnalig tartó dorbézolásról az élete, de mára megváltozott: ezért alakult át az élete.

Stohl András sosem utasított vissza egy-egy jó bulit, sokáig a szórakozásról és a reggelig tartó dorbézolásról szólt az élete, de 51 éves korára teljesen megváltozott. Megtanulta értékelni a fontos dolgokat, és már nemet mond a bulizásra.

Stohl András megváltozott Fotó: Polyák Attila - Origo

Furcsán hangzik, de a reggeli rádiózás az, ami rendre és fegyelemre tanított.

Blikknek
Az elmúlt két-három évben rengeteg változás történt a magánéletemben. Vallom, mivel minden jel arra mutat, hogy van olyan, amikor az ember beleszeret valakibe. Akkor azt el kell fogadni, és ha a régi kapcsolat nem működik, akkor azt hagyni kell. Jellemző rám, hogy hevesen szeretek, és úgy is élem az életem, de én ezt így élvezem"

Túl van Stohl András a sérvműtéten

Stohl András körül mostanában felgyorsultak az események: szerepel a Valami Amerika 3-ban, a Válótársakban, és a TV2-n futó Piramis című műsorban is. Az egészsége azonban nem volt az igazi: lágyéksérvvel műtötték. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.