Tomán Szabina megmutatta háromhónapos kislányát, Szofit: fotó

Forrás: MTVA -
fotó kislány Tomán Szabina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina január végén életet adott második lányának, aki a jelenlegi párjával az első közös gyermekük. Az egykori modell most először mutatta meg Szofit az olvasóknak.

Tomán Szabina élete teljesen megváltozott január végén, ugyanis világra hozta második gyermekét, Szofit. A kislány nagyon sietett az érkezéssel, így Szabina szülése rémálomnak indult, de szerencsére minden jóra fordult.

Tomán Szabina megmutatta kislányát Forrás: MTVA

Amikor beindult nálam a szülés, a nőgyógyászom már épp úton volt egy síparadicsom felé,


Szerencsére Szofi komplikációk nélkül megszületett, és azóta is teljes harmóniában telnek a napjaik. Az egykor modell leszögezte, legalább féléves koráig szeretné szoptatni a kislányát.

legalább fél évig szeretném szoptatni a kislányomat.

„Nem is ragaszkodom a szülés előtti alakomhoz. Soha nem leszek már olyan formában, mint 18 éves koromban. A párom roppant vékonyan ismert meg, szerencsére így, kicsit kerekebben is tetszem neki"

Tomán Szabina megmutatta háromhónapos kilányát, Szofit Forrás: Story Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.