Már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki

Pintácsi Viki Fiesta Knapik Tamás énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki.

A hírt az együttes alapítója, Knapik Tamás meg is erősítette, a Facebookon tisztázta a helyzetet: az együttműködés csak ideiglenes volt. Régi énekesnőjében, Kocsis Renátában csalódott ugyan, most mégis visszavette Viki helyére.

Szani és nővére, Pintácsi Viki Forrás: FEM3

"A félreértések elkerülése érdekében - szeretném tudatni veletek, hogy Viki Pintácsival ,,feat,, - elésünk nem jelentette, hogy Viki az énekesnő a Fiestában. Egy új dalt készítettünk közösen, valamint, néhány régit is elénekelt Viki a fellépéseken. Remek kirándulás volt Vikivel együtt dolgozni, és - bár ki tudja mit hoz a holnap -, nem tervezzük a folytatást. Vikit saját műsorával láthatjátok ezután" - írta a zenész a köüzösségi oldalán.

A Fiesta együttes: Knapik Tamás és Kocsis Renáta Forrás: facebook.com/tamas.knapik


Egy későbbi posztban Knapik kitért arra is, hogy miért ragaszkodik a korábbi énekesnőhöz, Renátához, és az egész helyzetet megmagyarázta:
"Valós, hogy volt idő, amikor úgy látszott nem tudunk együttműködni a Renivel , de hála az égnek, nem minden hiba halálos bűn. A nézeteltéréseket meg lehet beszélni, és a megbocsátható dolgokat, minden fél részéről -nem csak meg lehet, meg is kell bocsátani.
Vikinek, sajnos nem tudok olyan dalt írni, amivel sikereket arathat. Megpróbáltam. Nem tudok. Hit, és szív nélkül , pedig nem érdemes zenélni. Én azt sem tudok.
Renivel a helyzet más. Ott működik a kémia.
Az pedig, hogy Viki kikerült a Fiestából tárgyi tévedés. Összeáltunk (Fiesta feat. Pintácsi Viki) mint manapság sok előadó, hogy közös produkciót hozzanak létre. Ez általában egy dal erejéig történik. Mint ez esetben is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.