Meghan Markle és Harry herceg sokkolta a rajongókat zeneválasztásukkal

esküvő zene Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Maghan Markle a nagy napjukon nem félnek szakítani a hagyományokkal azért, hogy tényleg jól érezzék magukat.

Meghan Markle és Harry nemsokára férj és feleség lesznek, ám az esküvőig még van dolguk, minden nap a részletek áttekintésével telik. Vannak még kérdéses ügyek, de május 19-én minden tökéletes lesz. Persze nem mindenkinek fog minden tetszeni: a rajongókat épp most sikerült sokkolnia Harrynek és Meghannak, méghozzá a zenei ízlésükkel.

Meghan és Harry érdekes zenét választottak Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A pár nem volt megelégedve a nyitótánc hagyományos dallamával, inkább saját számot választottak első táncukra. A hírek szerint Whitney Houston egyik híres slágere fog felcsendülni, méghozzá az I Wanna Dance With Somebody. A meglehetősen szokatlan választást egyéb vidám számok követik majd – írja a Mirror.

Meghan Markle testvére szeretné, ha Harry herceg lefújná az esküvőt


Harry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, ezért nyílt levelet írt a hercegnek, mert még nem késő lemondani az esküvőt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.