Puzsér Róbert falánk kultúrbűnözőnek titulálta ByeAlexet

Forrás: scolar.hu, Facebook/ByeAlex -
vita vélemény Puzsér Róbert ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először olvashatjuk Puzsér Róbert szókimondó véleményét hazánk ismert személyiségeiről. Most úgy tűnik, hogy ByeAlex vérét kívánja, közösségi oldalán osztotta meg véleményét a X-Faktor zsűritagjáról. Falánk kultúrbűnözőnek és túlértékelt énekesnek nevezte.

"Az én érzékeny pontom a jakuzává tetovált miskolci csődör, ByeAlex – egész nap az új slágerét dúdolgatom. A Széllel szemben című dal klasszis teljesítmény" - írta Facebook-bejegyzésében Puzsér Róbert, aki többek között Vágó Istvánról is elmondta már a véleményét.

ByeAlex munkájában például azt is kifogásolhatónak találja, hogy elindult a Nagyszínpad nevű produkcióban, ahol olyan zenekarok, énekesek versenyezhetnek a hazai fesztiválok nagyszínpados koncertlehetőségeiért, akik még ismeretlenek a magyar közönség előtt.

Puzsér Róbert ByeAlexről is elmondta a véleményét Forrás: scolar.hu, Facebook/ByeAlex

"ByeAlex persze nem volna ByeAlex, ha nem ragadná meg a lehetőséget, hogy áttaposson kevésbé kivételezett pályatársain, akiknek a dalait nem játsszák a rádiók, akik nem kapnak milliókat, hogy klipeket forgassanak, akiket nem promotál orrba-szájba az RTL Klub. ByeAlex arra hivatkozik, hogy formációja, a ByeAlex és a Slepp egy még ismeretlen zenekar, ezért neki igenis joga van velük erről az ugródeszkáról a még nagyobb hírnév felé rugaszkodni. Egyrészt: miféle név ez? ByeAlex és a Slepp?! Miért nem mindjárt ByeAlex és a Csürhe? Miért nem ByeAlex és a Csicskák" - fejtegeti Puzsér.

"Mi lett abból a kölyökből, aki pár éve még a filozófiai végzettségével meg Friedrich Nietzschével menőzött, miközben négy égtáj felé harsogta, hogy mennyire irtózik a bulvártól? Mi lett abból a kölyökből, akinek a kedvese farkasok közt nevelkedett, táncolt a délibábbal, a kócos haját meg reggelente szelek fonták?" - teszi fel ezek után a kérdést a hazai hírességek legnagyobb kritikusa, majd néhány sorral lejjebb falánk kultúrbűnözőnek nevezi ByeAlexet.

Ernyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-ernyey-bela-visszaszolt-azoknak-akik-kapcsolatat-kritizaltak.htmlErnyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész. TV + Sztárok--Károly herceg támogatta az esküvőn Meghan Markle édesanyját: a netezők imádják értehttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-herceg-tamogatta-az-eskuvon-meghan-markle-edesanyjat-a-netezok-imadjak-erte.htmlMeghan Markle családjából csak édesanyja volt jelen az esküvőn, de Doria Raglandnak sem kellett egyedül éreznie magát: Károly herceg támogatta az örömanyát, az internet népe pedig imádja érte. TV + Sztárok--Sandra Bullock gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül: kiakadtak a netezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-sandra-bullock-gyerekek-levagott-fitymajabol-kinyert-ossejtekkel-szepul-kiakadtak-a-netezok.htmlSandra Bullocknak sikerült kivernie a biztosítékot arcápolási szokásaival: bevallotta, hogy gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül. TV + Sztárok--Szabó Ádám negyvenezres számlát csinált szextelefon hívásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-szabo-adam-negyvenezres-szamlat-csinalt-szextelefon-hivasaval.htmlSzabó Ádám gyerekkoráról meglehetősen kínos dolgo derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: negyvenezres számlát csinált szextelefonok hívásával. TV + SztárokOrigoElőkerült Meghan Markle szexi grillezős videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elokerult-meghan-markle-szexi-grillezos-videoja.htmlNem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. TV + Sztárok--Pély Barna már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-pely-barna-mar-hetekkel-ezelott-lebukott-egy-tarskereson.htmlPély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.