Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétől

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Elton John öröklés Diana hercegné tulajdonság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki.

Elton John nagyon régóta áll szoros kapcsolatban a királyi családdal, így természetesen nagyon sok bensőséges információval is rendelkezik róluk, ezek közül árult el nemrég egyet. Kiderült, hogy Harry herceg nagyon nagyajándékot kapott édesanyjától, Diana hercegnétől, erről beszélt a zenész.

Harry herceg nagyon nagy ajándékot kapott Diana hercegnétől "Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas "

Elton John dicsérte Harry herceg azon képességét, hogy mellette mindenki egyenlőnek érzi magát, függetlenül a társadalmi helyzetétől, és ezt a képességét bizony édesanyjától örökölte - írja a Daily Star. „Harry örökölte édesanyja azon képességét, hogy egy szobába belépve azt éreztesse mindenféle helyzetből érkező emberrel, hogy egyenlő. Ez egy hihetetlen ajándék. 71 éve vagyok itt, és Diana hercegné volt az egyik azon kevés emberek közül az életemben, aki képes volt erre" – mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.