Görög Zita elárulta gyermeke nemét: fia fog születni

Forrás: instagram.com/gorogzita/ -
Görög Zita fiú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja új párjától, Laczkó Zsolt focistától. Most az is kiderült, hogy kisfiuk lesz!

Görög Zitára másfél évvel ezelőtt ismét rátalált a szerelem, Laczkó Zsolt focistával hozta össze a sors. Kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, idén tavasszal már közös gyermekük érkezéséről számoltak be, akire már nem kell olyan sokat várni. Végre az is kiderült, hogy kisfiúval, vagy kislánnyal bővül a család: harmadszorra fia lesz Zitának.

Görög Zitának fia lesz Forrás: instagram.com/gorogzita/

A modell a Story Magazinnak mesélt a várandósságról, és arról, nem lesz parázós anyuka. Érték azonban meglepetések ezalatt a terhessége alatt, korábban ilyenekre nem volt példa. "Ami viszont meglepetés számomra, az a fáradékonyság és a narancsbőr. Korábban soha nem volt ilyen a combomon, most viszont ez jött elő a legelőször, már a vádlimon is van, de nem nagyon foglalkozom vele" - árulta el a modell, aki arra is kíváncsi, ezúttal mennyi időbe telik majd visszanyerni a szülés után az eredeti alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.