Curtis nehezen kezelte a sikert: Majkával való szakítása előtt adott interjút

2018.09.08. 08:00

Majka és Curtis szakításától volt hangos a sajtó, amikor Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon bejelentette: zenésztársa drogproblémái miatt különválnak. A szakítás előtti napon interjúban nyilatkozta: nehéz feldolgozni a sikert. 

A Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt jelentette be Majka, hogy zenésztársával, Curtisszel különválnak annak drogproblémái miatt. A SZIN előtti napon azonban még interjút adott a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorában, melyben többek között arról is beszélt, hogy nehéz feldolgozni a sikert. Szavait az azóta napvilágra került események még árnyaltabbá teszik.

"Ahol felnőttem, és ahogy szocializálódtam a telepen... egy ilyen gyereket kiemelnek, aztán keres egy csomó pénzt, szponzorok keresik meg, hogy hordd a cipőiket, amiket előtte csak kirakatban néztél és folyt a könnyed érte, és aztán mindent megkapsz, azt szerintem nagyon nehéz kezelni. A sikert ugyanolyan nehéz kezelni, mint azt, hogy nincs semmid" - idézi a rapper szavait a Blikk. A Curtisszel készült teljes interjú vasárnap este látható majd a Sláger TV-n.

Curtis nehéz gyerekkoráról is mesélt az interjúbanForrás: Curtis/Instagram

 

MajkaCurtispénzsikerszakításgyerekkor