Curtis nehezen kezelte a sikert: Majkával való szakítása előtt adott interjút

Forrás: Curtis/Instagram -
siker pénz gyerekkor Majka Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis szakításától volt hangos a sajtó, amikor Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon bejelentette: zenésztársa drogproblémái miatt különválnak. A szakítás előtti napon interjúban nyilatkozta: nehéz feldolgozni a sikert. 

A Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt jelentette be Majka, hogy zenésztársával, Curtisszel különválnak annak drogproblémái miatt. A SZIN előtti napon azonban még interjút adott a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorában, melyben többek között arról is beszélt, hogy nehéz feldolgozni a sikert. Szavait az azóta napvilágra került események még árnyaltabbá teszik.

"Ahol felnőttem, és ahogy szocializálódtam a telepen... egy ilyen gyereket kiemelnek, aztán keres egy csomó pénzt, szponzorok keresik meg, hogy hordd a cipőiket, amiket előtte csak kirakatban néztél és folyt a könnyed érte, és aztán mindent megkapsz, azt szerintem nagyon nehéz kezelni. A sikert ugyanolyan nehéz kezelni, mint azt, hogy nincs semmid" - idézi a rapper szavait a Blikk. A Curtisszel készült teljes interjú vasárnap este látható majd a Sláger TV-n.

Curtis nehéz gyerekkoráról is mesélt az interjúban Forrás: Curtis/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.