Énektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meg

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor kritika ByeAlex énektanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.

Egy versenyen elindulni mindig kockázatos, hiszen a bukás ugyanúgy benne van a pakliban, mint a győzelem, ám akkor, ha elvileg szakértők vagyunk a területen, még nagyobb rizikó. Ferencz Mari bátran és büszkén vállalta, hogy énektanár, így indult az X-Faktorban magabiztosan.

ByeAlexnek nem tetszett az énektanár előadása Forrás: RTL Klub

A színfalak mögött a többi versenyzőnek névjegykártyát is osztogatott, de nagyot koppant produkciója után, melyet azért is értékelt szigorúan a zsűri, mert elvileg tanárként neki tökéletesen kellene énekelnie, de nem így történt. „Én nagyon szigorú leszek veled azért, mert azt mondtad, hogy énektanár vagy. Én nem tanulnék tőled éneket" – mondta ByeAlex.

A nézők is értetlenül álltak az előadás előtt Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.