Árpa Attila a szexjelenetek forgatásáról mesélt: hetekig nem tudja elfelejteni

kémia Korhatáros szerelem forgatás szexjelenet Árpa Attila Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot árult el Árpa Attila a kamerák előtt: kiderült, hogy nagyon nehezen felejt el egy-egy filmes csók- és szexjelenetet.

Árpa Attila kolléganőjével, Kovács Patríciával a TV2 Mokkájának vendége volt és a Korhatáros szerelem új évadáról beszélt. Érthető módon titkokat nem árulhatott el, de azt elmondta, hogy a nézők láthatnak majd szexjeleneteket is. Kiderült, hogy egy színész számára nem is olyan könnyű túllépni ezeket a forgatásokon...

Érdekes hogy, ami a szexjelenetek után következik, az sokkal nehezebb. Magát a jelenetet leforgatni az egy aránylag szakmai dolog, ott a stáb, ketten vagytok, eljátsszátok a nagy szenvedélyt... De a jelenet közben kialakul egy kémia, hiszen mégiscsak nagyon közel vagy egy emberhez, bőr bőrrel érintkezik és csókolózni kell... Utána kisétálni onnan, és azt mondani, hogy igen, ez munka volt, felejtsük is el, nekem az a nehéz. Ha kialakul ez a kémia, márpedig ki kell alakulnia, hogy hiteles legyen, akkor az ember napokon, heteken keresztül nem tudja ezt elengedni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.