hajnyíró hajnyírás haj ValóVilág 9 VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban rettegett. Imádott frizurája már közel sem tökéletes.

A beköltözése első percétől kínosan ügyel a megjelenésére Csoki, akinek a haja a mindene. A ValóVilág csődöre már a játék előtt elárulta, egyetlen dologtól tart igazán, az pedig nem más, minthogy a haját nem fodrász fogja kezelésbe venni a bentléte alatt.

„Nekem a legfontosabb a hajam, hogy jól nézzen ki, hogy patent legyen. Kétnaponta járok fodrászhoz, el se tudom képzelni, mi lesz bent, hogy ezt nem tehetem meg” – mondta Csoki a beköltözése előtt. Most valóra vált a rémálma, egy óvatlan pillanatban ugyanis belenyírt gondosan ápolt „hajkoronájába”. „Most mit csináljak?! Ezt komolyan nem hiszem el, kész vagyok” – sopánkodott Csoki, akinek elképzelése sem volt arról, mit kezdjen félresikerült frizurájával. Azonban nem csak neki, de Krisztiánnak és Zsuzsunak is kijutott a drámából, ami a péntek esti adásban lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.