Katalin hercegné Harry és Meghan nélkül ünnepelte a születésnapját

Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover -
ünneplés Meghan hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg születésnap meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminchetedik születésnapját ünnepelte a múlt héten Katalin hercegné. A hírek szerint nem hívta meg az ünnepi ebédre Harry herceget és Meghan hercegnét, akivel állítólag az utóbbi időben nagyon megromlott a viszonya. 

A családdal és a közeli barátokkal közös ebéddel ünnepelte 37. születésnapját Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége. A News.com cikke szerint nem hívták meg Harry herceget és Meghan hercegnét a norfolki házban tartott, szűk körű ünnepségre.

Katalin hercegné nem hívta meg Harryéket a születésnapjára Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover

Többek szerint az lehet az oka, hogy az utóbbi időben a két hercegné egyre nehezebben jön ki egymással. És bár karácsonykor sikerült félretenniük az ellentéteket, Katalin mégis fenyegetve érzi magát a sőgornőjétől.

Azt mindenesetre biztosan tudni lehet, hogy az ebéden részt vett például Katalin kollégiumi barátnője, Emilia Jardine-Paterson, aki György herceg keresztanyja is.

ValóVilág 9: VV Reni érzéki hastáncot mutatott behttp://www.life.hu/sztarok/20190115-valovilag-9-vv-reni-erzeki-hastancot-mutatott-be.htmlVV Reni erotikus hastánccal kápráztatta el a királyi héten VV Lacikát. TV + SztárokOrigoZséda elegánsan dögös: imádják a rajongók – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-zseda-elegansan-dogos-imadjak-a-rajongok.htmlZséda legutóbbi fotójától is ámulatba estek a rajongók: elegánsan dögös az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vasvari-vivien-gyonyoru-szerelmi-vallomast-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlVasvári Vivien és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoEldurvult VV Reni és Zsuzsu vitája – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-eldurvult-vv-reni-es-zsuzsu-vitaja-video.htmlArtikulálatlan üvöltésbe torkollott a villában VV Reni és Zsuzsu vitája. TV + SztárokOrigoRadics Gigi Lady Gagát is leköröztehttp://www.life.hu/sztarok/20190115-radics-gigi-lady-gagat-is-lekorozte.htmlRadics Gigi hamarosan Amerikába utazik, és nagyon izgatott, hiszen az ottani slágerlistán egyre csak tör előre a Moment című dala. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.