ValóVilág 9: VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni között

valóvilág VV Adri VV Reni VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Greg nagyon nehezen hozott döntést, ugyanis a két legjobb barátnője, VV zsuzsu és VV Reni között kellett választania. 

Kiderült, hogy kik párbajoznak – VV Zsuzsu VV Renit hívta ki –, a villalakóknak pedig el kellett dönteniük, hogy ki mellé állnak. Senkinek sem volt könnyű a két lány közül választani, de a legnehezebb helyzetbe Greg került.

VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni között Forrás: RTL Klub

Ő ugyanis mindkét lánnyal jóban van, a legjobb barátainak tartja őket, és azzal, hogy választania kell kettőjük között, egy rémálma vált valóra. Könnyek között indokolta meg a döntését, hangsúlyozva, hogy ez nem azt jelenti, jobban szereti egyiket a másiknál. Végül VV Reni mögé állt be, döntését pedig azzal is indokolta, hogy ő sosem tudná kihívni az egyik barátját párbajozni, ráadásul Zsu mögé már felsorakozott Hunor és Adri is, míg Renit csak Roli támogatta.

Kiszel Tünde Szörnyella de Frászként pózol naptárának februári fotóján: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-kiszel-tunde-szornyella-de-fraszkent-pozol-naptaranak-februari-fotojan-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára is igen meghökkentőre sikerült. Mesehősökként pózol a 12 különböző fotón. Ezúttal Szörnyella de Frászként.TV + SztárokOrigo21 kilót fogyott az egykori ValóVilág játékos, Molnár Anikó: injekcióval sikerült leadni a túlsúlythttp://www.life.hu/sztarok/20190201-21-kilot-fogyott-az-egykori-valovilag-jatekos-molnar-aniko-injekcioval-sikerult-leadni-a-tulsulyt.htmlMolnár Anikó évek óta küzd a súlyával. 105 kilósan döntött úgy, orvoshoz fordul és elvégeztet magán néhány vizsgálatot. TV + SztárokOrigoEgy nő minden keresztnévhez társít egy ízt: Meghan Markle nagyon rosszul járthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-egy-no-minden-keresztnevhez-tarsit-egy-izt-meghan-markle-nagyon-rosszul-jart.htmlEgy skót nő azzal foglalkozik, hogy minden keresztnévhez egy-egy ízt társít. TV + Sztárok--Kate Beckinsale színésznőt összetévesztették Katalin hercegnévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-kate-beckinsale-szinesznot-osszetevesztettek-katalin-hercegnevel.htmlKórházba került kirepedt petefészekciszta miatt Kate Beckinsale színésznő. Az USA Today cikkében azonban az ő fotója helyett Katalin hercegné arcát láthattuk. TV + Sztárok--Állítják, újra együtt van Cserpes Laura és Gyurta Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-allitjak-ujra-egyutt-van-cserpes-laura-es-gyurta-daniel.htmlEgy közeli forrás állítja, újra egy párt alkot Cserpes Laura és Gyurta Dániel. TV + SztárokOrigoRafael Nadal 14 év után titokban jegyezte el szerelmét, Mery Perellóthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-rafael-nadal-14-ev-utan-titokban-jegyezte-el-szerelmet-mery-perello.htmlRafael Nadal végre eljegyezte szerelmét, akivel már 14 éve alkotnak egy párt. Kiderült, hogy már 8 hónapja megtörtént a lánykérés, de eddig sikerült titokban tartaniuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.