Újabb elmélet született: Elvis Presley írta alá a saját halotti anyakönyvi kivonatát

Forrás: AFP -
Elvis Presley anyakönyvi kivonat halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley halálában soha nem fognak hinni a rajongói, most újabb elméletet találtak annak bizonyítására, hogy életben van a Király.

Elvis Presley halálába egyszerűen nem akarnak belenyugodni az emberek, ezért minden évben több elmélet is születik arról, hogy valójában életben van. A rajongók többször is látni vélték őt halála óta, és most egy újabb vad elmélet kezdett el terjedni, amely sokak szerint azt bizonyítja, a Király nem halt meg.

Elvis Presley Forrás: AFP

Elvis halotti anyakönyvi kivonata ugyanis napvilágra került, és Gail Giorgio – aki az Is Elvis Alive című könyvet írta – észrevett rajta valamit. Összehasonlította a kézírást egy levéllel, amelyet Elvis Nixon elnöknek írt és azt találta, hogy Elvis írta alá a saját halotti anyakönyvi kivonatát, legalábbis a kézírás alapján – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.