6 év után szakított Katie Holmes és Jamie Foxx

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur -
Katie Holmes szakítás Jamie Foxx álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx.

Katie Holmes és Jamie Foxx hat évvel ezelőtt szeretett egymásba. Bár kapcsolatukat sokáig titkolták, egy idő után már nem tudtak elrejtőzni a lesifotósok elől. Hollywood álompárjának számítottak, és rengetegen drukkoltak nekik. Épp ezért a rajongók most teljesen összetörtek, kiderült ugyanis, hogy szakítottak egymással.

Ezt a tényt maga Jamie Foxx árulta el. A Daily Mail szerint a színész az Oscar-gála utáni afterpartyn egy ismerősnek vallotta be, hogy immár újra szingli.

Véget ért a szerelem Katie Holmes és Jamie Foxx között Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur
Oscar 2019: különleges fotók készültek a sztárokról a gála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-kulonleges-fotok-keszultek-a-sztarokrol-a-gala-utan.htmlNagyon szép és őszinte felvételek készültek az Oscar-gála egyik afterpartiján a sztárokról. Nézd meg a galériánkat. TV + SztárokOrigoGombos Edinát még mindig imádják: szakmát váltott az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gombos-edinat-meg-mindig-imadjak-szakmat-valtott-az-egykori-musorvezeto.htmlGombos Edina már jó ideje nem tévézik, de a közlés nem marad ki az életéből, csak most a Facebookon tájékoztatja rajongóit az életéről. TV + SztárokOrigoEgy zacskó kakit kapott ajándékba Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-egy-zacsko-kakit-kapott-ajandekba-kulcsar-edina.htmlVicces ajándékkal lepte meg édesanyja Kulcsár Edinát a névnapja alkalmából, érdekes választás, de Edina nagyon örül neki. TV + SztárokOrigoÚjabb megdöbbentő részleteket árult el Michael Jackson két áldozata (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190226-ujabb-megdobbento-reszleteket-arult-el-michael-jackson-ket-aldozata.htmlÚjabb részleteket árult el a két állítólagos áldozat azzal kapcsolatban, hogyan is csábította el őket Michael Jackson. TV + Sztárok--Mallorcára szállítják Michael Schumachert: ott ünneplik a felesége születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-mallorcara-szallitjak-michael-schumachert-ott-unneplik-felesege-szuletesnapjat.htmlNémet lapértesülések szerint Mallorcára utazik a Schumacher család, hogy ott ünnepeljék meg Corinna születésnapját. TV + Sztárok--VV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottak: alkalmasak a feladatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-terhessegrol-es-szulosegrol-vallottak-alkalmasak-a-feladatra.htmlVV Vivi és VV Krisztián szülők lesznek, és ők felkészültnek érzik magukat a feladatra annak ellenére, hogy sokan az ellenkezőjét gondolják róluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.