Az autópályán bajbajutottakon próbált segíteni ByeAlex

autópálya baleset ByeAlex autó segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex az autópályán próbált meg segíteni azokon a bajbajutottakon, akiknek lángra kapott az autójuk.

ByeAlex pár nappal ezelőtt épp kocsiban ült, az autópályán hajtott hazafelé a koncertje után, amikor arra lett figyelmes, hogy a másik sávban egy autó lángol. Azonnal megállt, hogy megpróbáljon segíteni a bajbajutottakon, akik fagyoskodva ácsorogtak a jármű mellett. Sajnos már semmit nem tudtak tenni, az autó teljesen kiégett, mégis kötelességének érezte, hogy szemben a többi autóstársával, megálljon.

Nem vagyunk lánglovagok, mert, mondom, sajnos SEMMIT se tehettünk, haszontalanok voltunk... de az, hogy mindenki elhajtott gyáván, (vagy) nemtörődöm módon a semmibe, az szerintem szégyen. Ha én álltam volna ott hasonló helyzetben, érzelmileg még jobban megsemmisülve érzem magam, ha így kutyába vesznek!" – írta a közösségi oldalán az énekes, aki köszönőlevelet is kapott a bajbajutottaktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.