Pádár Alexandra párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pádár Alexandrára újra rátalált a boldogság. Új párjáról a tévékamerák előtt mesélt.

Pádár Alexandrát a Star Academy című tehetségkutató műsorban ismerte meg az ország, ahol összegabolyodott versenytársával, Kelemen Lacival. A pár már az eljegyzést tervezte, amikor váratlanul mégis a szakítás mellett döntöttek. Az énekesnőre azonban nemrég újra rátalált a szerelem. Boldogságáról és magánéletéről a FEM3 kamerái előtt vallott.

Igazából nagyon tradicionális randink volt, nem buliban ismerkedtünk meg, hanem munka kapcsán találkozunk. De akkor még nem álltunk készen a kapcsolatra. Viszont később újra összehozott minket a sors, és annyira természetes volt az egész, hogy máskor mindig bennem van a feszülés, hogy most mindent elölről kezdeni, megismerni a másikat... De ez most adta magát, hogy egyik pillanatról a másikra már benne voltunk a kapcsolatban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.