Asante McGee elmondta, milyen volt az élet R. Kellyvel

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill -
kiskorú nők Asante McGee R. Kelly metoo bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörte a nők személyiségét, és kiskorúakkal is létesített kapcsolatot R. Kelly egy korábbi barátnője, Asante McGee szerint. A nő most az énekessel töltött évekről beszélt. 

"Ó, én soha nem hagynám, hogy egy ember ezt tegye velem. Soha nem hagynám ezt. Általában ezt mondják, de soha nem tudhatod, amíg nem vagy ebben a helyzetben" – idézi Asante McGee szavait az NBC News. A nő két évig kísérgette R. Kellyt a koncertekre és a turnékra, majd beköltözött atlantai házába.

"Amikor elhagytam a férjemet, megígértem magamnak: soha nem hagyom, hogy egy másik ember bántson vagy rosszul bánjon velem. És végül R. Kelly mellett végeztem egy olyan helyzetben, amit el akartam kerülni" – folytatta a nő.

R. Kelly volt barátnője vallott a kapcsolatukról Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill

Visszaemlékezve úgy gondolja, hogy volt néhány pont, amikor gyanakodnia kellett volna. Pletykálták például, hogy kiskorúakkal létesít kapcsolatot, ám nem hitte el. "Vörös zászlónak gondolhattam volna, amikor gyakran kért arra, hogy beszéljek kislányhangon" – emlékezett vissza McGee. Úgy gondolta, ez csak egy kis szerepjáték az énekes részéről.

Amikor beköltözött az atlantai házba, találkozott egy lánnyal, akiről kiderült, hogy csak 17 éves. Az ott élő nőket pedig egymás ellen uszította az énekes, hogy figyeljék egymást, és ha valamit olyasmit csinálnak, ami nem tetszene neki, bátran árulkodjanak. McGee szeretné, ha más nők tanulnának az esetéből. Mint mondta: három hét ott töltött idő után elfutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.