Unokát szeretne Hosszú Katinka édesapja

Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo -
unoka család Baja Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka édesapja elárulta, már nagyon vágyik egy unokára.

Remekül főz Hosszú Katinka édesapja és mindig meg is lepi lányát egy finom halászlével, ha a sportolónő hazalátogat Bajára. Kiderült, hogy István már szeretne nagyapa lenni, hogy unokájának is átadhassa a főzés szeretetét.

Az én drága apám halász volt, tőle tanultam a halászlé elkészítésének fortélyait. Majd később én is továbbadtam a fiaimnak, hogyan is kell igazán finom fogást készíteni. Ádám fiam nagyon érdeklődő volt a főzéssel kapcsolatban, Gergő kevésbé, Katinka pedig leginkább csak élvezi az ízeket. Olyan is előfordul, hogy a fiaim telefonos segítséget kérnek, ha esetleg elakadnak valamilyen étel készítése közben. Ha fiúunokám lesz, őt is megtanítom főzni. (...) Nekem nagyon fontos a család! Ezért is tölt el örömmel, ha a finomabbnál finomabb ételekkel kedveskedhetek a gyerekeimnek” – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Hosszú Katinka édesapja unokára vágyik Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.