Britney Spears 30 napot töltött a pszichiátrián, most távozott

Sam Asghari Britney Spears mentális egészség pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja egészségi állapota miatt omlott össze Britney Spears. Az énekesnő önként vonult be a pszichiátriára, hogy újra rendbe jöjjön és édesapja mellett lehessen. A 30 napos kúra most ért véget. 

Harminc napot töltött a pszichiátrián Britney Spears. Az énekesnő önként vonult be az egészségügyi létesítménybe. Idegösszeroppanását az édesapja egészségi állapota okozta. A férfi több műtétre is szorult az utóbbi időben.

Britney Spears összeomlott Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Amikor kiengedték, eltöltött egy kis időt a Beverly Hillsben található Montage hotelben a barátjával, Sam Asgharival. Itt már a lesifotósok várták őket a távozáskor. A képeken látszik, hogy az énekesnő még mindig össze van törve.

Bejelentette azt is, hogy erre az évre lemondja az összes koncertjét annak érdekében, hogy mentálisan ismét talpra tudjon állni – írja a Daily Mail.

A róla készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.