Nicole Scherzinger fürdőruhában villantott formás feneket

Forrás: Instagram/nicolescherzy
Forrás: Instagram/nicolescherzy -
szexi Hawaii fenék Nicole Scherzinger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a Pussycat Dollsban töltött évek alatt is rengeteg rajongója volt Nicole Scherzingernek, akiknek a száma azóta sem csökkent. Most megmutatta nekik szexi fenekét. 

Gyakran tölt fel közösségi oldalára fotókat Nicole Scherzinger. Rajongói száma azóta sem csökkent, hogy már nem énekel a Pussycat Dolls nevű lánybandában.

Most tudatta 3,7 millió követőjével, hogy épp Hawaii szigetén időzik. A fotón egy szexi fürdőruhát visel, mely láttatni engedi kerek popsiját. A fotót imádják a rajongók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Home for the weekend

Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) által megosztott bejegyzés,

A Trónok harca sztárjai, Lena Headey és Jerome Flynn szóba sem állnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-tronok-harca-sztarjai-lena-headey-es-jerome-flynn-szoba-sem-allnak-egymassal.htmlLena Headey és Jerome Flynn durva szakításuk miatt nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca forgatása alatt. TV + SztárokOrigoA kamerák előtt váltott csókot Celine Dion és James Cordenhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-kamerak-elott-valtott-csokot-celine-dion-es-james-corden.htmlCeline Dion a Carpool Karaoke-ban csókolta szájon James Corden komikust. TV + Sztárok--Fodor Zsókát órával ajándékozta meg születésnapja alkalmából Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fodor-zsokat-oraval-ajandekozta-meg-szuletesnapja-alkalmabol-schmuck-andor.htmlFodor Zsóka közelgő születésnapjára nagyon megható ajándékot kapott Schmuck Andortól. TV + Sztárok--Csodás szerelmi vallomás Marton Adritólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-csodas-szerelmi-vallomas-marton-adritol.htmlMarton Adri egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoDemjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelikhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-demjen-ferencet-rehabilitacios-intezetben-kezelik.htmlSajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika elképesztő alakot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-enb-barbi-azaz-csakany-monika-elkepeszto-alakot-villantott.htmlÚgy tűnik, már a nyári melegre készül Csákány Mónika. Egy szexi overallban pózolt a kamerának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.