Halle Berry egy szál bugyit visel friss fotóján

szexi bugyi Halle Berry ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry egy szál bugyiban fotózta magát.

Egy egészen közeli fotót posztolt a testéről Halle Berry. A szuperszexi 52 esztendős színésznő mindössze egy aprócska bugyit visel a képen.

Ujjain még a komplett gyűrűkollekcióját is megvillantotta, de nem biztos, hogy a rajongók egyáltalán észrevették ezt...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drip drip ✨

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoDolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoBaukó Éva és Aurelio a közösségi oldalakon osztják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-bauko-eva-es-aurelio-a-kozossegi-oldalakon-osztjak-egymast.htmlBaukó Éva és Aurelio ezúttal is a közösségi oldalaikon osztják egymást, nem tudnak meglenni békében. TV + SztárokOrigoSáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távolhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-safar-aniko-lanyaban-nyomott-hagyott-hogy-anyja-sokat-volt-tavol.htmlSáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem tudja, mi lesz a műsorával: egyelőre szünetel a forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20190523-sebestyen-balazs-nem-tudja-mi-lesz-a-musoraval-egyelore-szunetel-a-forgatas.htmlSebestyén Balázs egyetlen műsora, a Gyertek át! nem forog tovább: a műsorvezető nem tudja, mi lesz a show sorsa. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.