Tóth Vera egy szál pólóban mutatta meg formás lábait – Fotó

szexi lábak Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera megmutatta a formás lábait.

Tóth Vera Budaörsről jelentkezett be a közösségi oldalán. Kezében egy kék locsolókanna volt, és a nagy meleg miatt mindössze egy szürke pólót viselt, amelyben megvillantotta formás lábait.

A követők odáig voltak érte, megdicsérték, milyen jól néz ki.

Péter Szabó Szilvia levágatta védjegyévé vált hosszú haját: drasztikus változáshttp://www.life.hu/sztarok/20190619-peter-szabo-szilvia-levagatta-vedjegyeve-valt-hosszu-hajat-drasztikus-valtozas.htmlPéter Szabó Szilvi 25 év után levágatta hosszú haját.TV + Sztárok--VV Vivien pucsítva, tangában mutatta meg a fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-vv-vivien-pucsitva-tangaban-mutatta-meg-feneket.htmlDelfinekkel videózták le VV Vivient, ám a képsorok középpontjában nem az állatok, hanem a valóságshow-hős feneke van. TV + Sztárok--Whoopi Goldberg szerint Bella Thorne-nak nem kellett volna meztelen fotókat csinálnia magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-whoopi-goldberg-szerint-bella-thorne-nak-nem-kellett-volna-meztelen-fotokat-csinalnia-magarol.htmlWhoopi Goldberg elmondta a véleményét arról, hogy Bella Thorne-t megzsarolták a meztelen fotóival. TV + Sztárok--Visszatér Császár Előd http://www.life.hu/sztarok/20190619-visszater-csaszar-elod.htmlCsászár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből a balesete után, de most visszatér. TV + SztárokOrigoDobó Kata jógázás közben mutatta meg az alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-dobo-kata-jogazas-kozben-mutatta-meg-alakjat.htmlJógázással tartja karban a testét és lelkét Dobó Kata. A színésznő most egy igencsak nehéz gyakorlatot mutatott meg a közösségi oldala követőinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVégre teljesült Debreczeni Zita nagy álma: eljuthatott Jennifer Lopez koncertjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190619-vegre-teljesult-debreczeni-zita-nagy-alma-eljuthatott-jennifer-lopez-koncertjere.htmlRégi álma válhatott valóra Debreczeni Zitának: láthatta Jennifer Lopezt élőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.