Azt állítják, hogy Michael Jackson kopasz volt és sebhelyek borították a testét

halál Michael Jackson kopasz tragédia sebhely évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel ezelőtt hunyt el Michael Jackson. Most egy új dokumentumfilmet készítettek róla Killing Michael Jackson címmel. Ebben nyomozók meséltek arról, hogy a pop királyának sebhelyek borították a testét, és kopasz foltok voltak a fején. 

Elképzelhető, hogy parókát viselt Michael Jackson életének utolsó éveiben – derült ki a Killing Michael Jackson című dokumentumfilmből. A 10 évvel ezelőtt elhunyt popikon halálának körülményeiről az ügyben eljáró nyomozók meséltek.

Azt állítják, Jackson fején kopasz foltok voltak, így valószínűleg utolsó éveiben parókát hordott, de tetoválással is igyekezett elfedni a kopaszságát – írja a Mirror. Valószínűsítik, hogy annak a balesetnek a következménye ez, amely a Pepsi reklámfilmjének forgatásán történt. Ekkor ugyanis kigyulladt az énekes haja. De állítólag kozmetikai tetoválása is volt például az ajkai körül.

Sebhelyeket találtak a popikon testén Forrás: Killing Michael Jackson

A filmben elhangzik, hogy számos heget találtak a testén, melyek azokból a műtétekből maradhattak meg, amelyekkel megpróbálta teljesen megváltoztatni a külsejét. Találtak például a füle mögött és az orra mellett is. De voltak hegek a nyakán, a csuklóján és a karján is. Ezek is a különböző beavatkozások nyomai lehetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.