Fiatal barátnője miatt bántják Jollyt

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
párkapcsolat szerelem Jolly és Suzy Jolly szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nem nézik jó szemmel, hogy nem sokkal a szakítása után Jolly újra szerelmes.

Néhány héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy szakított Suzy és Jolly. A rajongók azért reménykedtek benne, hogy nem válnak el, és újra kibékülnek, nemrég azonban egy olyan fotó került fel az internetre az énekesről, amelyen egy fiatal lánnyal pózol. Természetesen sokan felháborodtak, és tudni vélték, hogy egy harmadik fél miatt lett vége a házasságuknak.

Jolly most reagált a vádra: állítása szerint a barátnőjével jóval a szakítás után jöttek össze.

Suzyval sajnos megromlott a házasságunk, és én jobbnak láttam az elválást, mint azt, hogy a kislányunk előtt veszekedjünk naphosszat. Elköltöztem. Hónapok teltek el, mire randizni kezdtem valakivel, úgyhogy a barátnőmnek semmi köze sincs a válásunkhoz. (...) Suzyval igyekszünk higgadtan viselkedni egymás társaságában, a közös fellépéseinken pedig profiként állni a színpadon. Aki látott minket régen színpadon, az nyilván észreveszi a különbséget, mivel kevesebb most köztünk az interakció, de a műsorunk minőségéből ez nem vesz el semmit. Elváltunk, a kislányunk az anyukájánál marad, mert szerintem így helyes, de továbbra is közösen neveljük" – mondta el a Borsnak.

Jolly újra szerelmes Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.