Híres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotó

sminkmester Liptai Claudia smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap.

Nagy megtiszteltetés érte Liptai Claudiát: egy híres sminkmester vette kezelésbe. Anthony Chasset egy csodás sminket választott a tévésnek, a végeredményt pedig a követők is megnézhették az Instagramon.

Claudiának nagyon jól áll a smink, ám a rajongók nagy része szerint talán egy kicsit sok, mondván, alig lehet ráismerni a tévésre.

Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--Laklóth Aladár egy lóversenyen szenvedett balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20190716-lakloth-aladar-egy-loversenyen-szenvedett-balesetet.htmlLóversenyen szenvedett balesetet Laklóth Aladár. A színész kórházba került. TV + Sztárok--Liz Hurley 54 évesen is lélegzetelállító: meztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-liz-hurley-54-evesen-is-lelegzetelallito-meztelen-fotot-posztolt.htmlLiz Hurley bár 54 éves is elmúlt, bájai akár a harmincéveseké. Ezt most kendőzetlenül meg is mutatta. TV + Sztárok--Tolvai Reni kiakadt a részeg emberekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190716-tolvai-reni-kiakadt-a-reszeg-emberekre.htmlTiszteletlenül viselkedett néhány részeg koncertlátogató Tolvai Renivel. Az énekesnőt nem védik testőrök, közösségi oldalán fakadt ki a történtek miatt. TV + SztárokOrigoSolti Ádám feleségét, Bernit zaklatja egy ismeretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-solti-adam-feleseget-bernit-zaklatja-egy-ismeretlen.htmlSolti Ádám feleségét zaklatja egy ismeretlen, meglehetősen durva üzenetekkel. Betelt a pohár. TV + SztárokOrigoIstenes Lászlónak szerencséje volt: elkerült egy balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-istenes-laszlonak-szerencseje-volt-elkerult-egy-balesetet.htmlA Balatonra indult Istenes László, amikor észrevette, hogy az autójának egyik kerekéből szökik a levegő. Csúnya baleset lehetett volna a vége, ha figyelmetlen, ám szerencsére nem így történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.