Friderikusz Sándort hiányolják rajongói, kutatnak utána

Forrás: MTI/Földi Imre -
tévézés rajongó kutatás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. 

Több, mint egy éve nem láthatták rajongói a képernyőn Friderikusz Sándort. A Facebookon rajongói oldala is van, ahol felmerült a kérdés, vajon mit csinál mostanság a tévés. Elkezdtek kutatni utána – derül ki a Bors cikkéből.

Úgy tudni, tavaly nyáron láthatták őt utoljára Verebes István könyvbemutatóján. Az ATV-n 2016-ban szerepelt utoljára, rádióműsora 2018 tavaszán szűnt meg. Interjút Szilágyi Jánosnak adott tavaly év végén. Ekkor arról beszélt, hogy még egy ideig nyugodtan lustálkodhat budai otthonában, jók a körülményei.

Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor Forrás: MTI/Földi Imre

A fanklubban úgy döntöttek, nem várnak tovább, a keresésére indulnak. Az egyik tag ellátogatott a tévés Astoriánál található irodájához. Azt írta: gondozottak a virágok az erkélyen. „Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után...” – írta a csoportban az egyik rajongó.

A Bors úgy döntött, hogy megsegíti kicsit az információáramlást, és megpróbálták elérni telefonon Friderikuszt, ám nem értek célt. A menedzsmentjének is küldtek levelet, de sajnos tőlük sem kaptak választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.