Valaki kicserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
fejfa síremlék Cserháti Zsuzsa temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre még mindig nem készült el Cserháti Zsuzsa síremléke, egy ismeretlen azonban kicserélte gravírozott táblára a korábbi fejfát.

16 éve annak, hogy elhunyt Cserháti Zsuzsa, de a mai napig nincs síremléke az énekesnőnek. Korábban az a hír járta, barátai már tervezik a felállítását, de ez egyelőre nem valósult meg. Közben azonban valaki kicserélte a fejfát és egy gravírozott táblát tett a sírhoz. Az énekesnő fia, Krisztián az ACNewsnak elárulta, nem tudja, ki cserélte ki a fejfát.

A portál megkereste Cserháti Zsuzsa egykori barátját, Fehér Adriennt, hogy megkérdezze, mikorra várható a síremlék felállítása.

Jó ütemben halad minden, de a papírmunkák miatt kell még egy kis idő. Igazából nem is szeretnénk ennek amolyan nagy, ünnepi átadást, mert nekünk nem ez a lényeg, hanem az, hogy méltó nyughelye legyen Zsuzsának. Krasznai László egykori jó barátja és a fia, akik intézik a többi dolgot, reméljük, hamarosan már ott lesz a helyén a síremlék. Nem akarunk nagy felhajtást, ez nem erről szól! A temetőben igazi zarándokhely a nyughelye, mindenki látni fogja majd, milyen lesz a sírkő.”

Cserháti Zsuzsa fejfáját valaki kicserélte Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.