Epilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, az Utódok tévésorozat fiatal sztárja

2019.08.01. 10:20

Epilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, a Jessie és az Utódok című amerikai tévésorozatok 20 éves sztárja – közölte kedden a Los Angeles-i igazságügyi orvosszakértői szolgálat.

A fiatal színészt július 6-án találták holtan Los Angeles-i otthonában. Családja akkor csak azt közölte, hogy Boyce „elhúzódó betegségben” szenvedett, és álmában hunyt el. A keddi kórboncnoki jelentés szerint a színész halála váratlan és hirtelen volt.

Epilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, az Utódok tévésorozat fiatal sztárjaForrás: AFP/2019 Getty Images/Tommaso Boddi

Boyce 9 éves korában, 2008-ban debütált a Tükrök című horrorfilmben, majd 2010-ben a Nagyfiúk című vígjátékban is szerepelt, amelyben Adam Sandler egyik fiát alakította. A 2010-es évek elején a Disney csatorna Jessie című sorozatában játszott, amely négy évadot ért meg a képernyőn. Ezt követően Carlost, Szörnyella de Frász fiát alakította az Utódok című szériában.

A Disney csatorna szóvivője méltatta a fiatal sztár tehetségét, és kiemelte, humanitárius munkájával ahhoz is hozzájárult, hogy jobbá tegye az emberek életét. Boyce-nak több mint 9 millió követője volt az Instagramon.

Cameron BoyceUtódok (film)halálepilepszia