Shane Tusup így akarja legyőzni Hosszú Katinkát: megszólalt az úszóedző

Forrás: AFP/Christophe Simon -
Hosszú Katinka olimpia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Shane Tusup teljes titokban elfogadta Ilara Cusinato olasz úszóbajnok felkérését, hogy készítse őt fel a következő ötcsillagos játékokra. A mindössze 19 éves lány nagy ellenfele Hosszú Katinkának.

Már Olaszországban van Shane Tusup, hogy megkezdje Ilara Cusinato olasz úszóbajnok felkészítését az olimpiára. A mindössze 19 éves úszótehetség nagy ellenfele lehet Katinkának az ötcsillagos játékokon.

Forrás: AFP/Christophe Simon

Az Iron lady volt férje és edzője megszólalt az ügy kapcsán:

"Ennél izgatottabb nem is lehetnék az új feladatköröm miatt. A világbajnokság után keresett meg Ilara, nagyon örültem neki. Boldog voltam a golfozással, de ez egy olyan lehetőség, amelyet nem hagyhattam ki. Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet! Ilara óriási ígéret, már korábban is figyeltem rá. Nagyon elszánt, számára ez lehet az első részvétel az ötkarikás játékokon, s szeretne rögtön a legjobb lenni. Az odáig vezető út viszont nem könnyű, tele lesz fájdalommal" - mondta el saját YouTube-csarornáján Shane Tusup.

Shane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzeni

Shane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.