Szívszorító: Így reagált testvére halálára Junior nagyobbik fia, Lacika

Forrás: L. L. Junior/Facebook -
L. L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiában veszítette el kisebb gyermekét L. L. Junior szombaton este. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, az úttestre rohant, ahol egy autó elgázolta. A zenész még aznap elvitte a sokkos állapotban lévő exétől, Csillától nagyobb gyermeküket Lacikát, aki szívszorítóan reagált kisöccse halálára. 

"Lacika most az apukájával van, és ez így van jól. Végignézte az egész balesetet és ahogy a mentők küzdenek a testvéréért. Sokáig azt hitte, életben van és a mentő kórházba vitte, oda akart menni. Amikor az apukája elmondta neki, hogy Dávidka már a mennyben van, Lacika csak annyit mondott: 'akkor menjünk mi is utána' Megszakad az ember szíve" - mondta a Blikknek Száva Rita, Junior menedzsere.

"A család úgy döntött, hogy pszichológus segítségét kérik majd, hogy Lacika feldolgozhassa, amit látott, de biztosan egy életre nyomot hagy benne ez a tragédia" - tette hozzá, valamint azt is elmondta, gyermekeként szereti Juniort, igyekeznek kímélni, azt se engedték neki, hogy megnézze Dávidka holttestét.

Forrás: L. L. Junior/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.