Kulcsár Edina köszönetet mondott: boldoggá tették kisfiuk első születésnapján

Medox Kulcsár Edina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából nagy bulit tartott, ami remekül sikerült: nagyon meghatódott az anyuka.

Kulcsár Edina és Csuti közös gyermeke, Medox egyéves lett, amit nagy bulival ünnepeltek meg a szülők. A családtagok és a barátok is jelen voltak az ünnepségen, ami fantasztikusra sikerült. Kulcsár Edina meghatottságáról Facebook-oldalán számolt be.

"Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog sikerülni Medox szülinapi zsúrja. Természetesen ehhez mindenki kellett, aki tegnap ott volt. Leírhatatlanul hálás vagyok azoknak, aki megtisztelek a jelenlétükkel. (...) Soha nem gondoltam volna magamról, hogy egy ilyen dolog meg tud majd hatni, de tévedtem. Ismét. Ez az anyaság számomra is csupa meglepetéseket tartogat" - írta a többi között Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.