Noszály Sándor Nagy Ő tenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt befejezte profi pályafutását az egykori teniszező, Noszály Sándor, de teljesen sosem távolodott el a tenisztől, most oktatóként dolgozik. 

Noszály Sándor habár már évek óta nem foglalkozik versenyszerű teniszezéssel, nemrég ismét próbára tette tudását. Elindult az ob-n, és nem is szerepelt rosszul. Mindezzel semmit nem akart bizonyítani, egyszerűen csak szeret játszani.

Noszály Sándor újra megmérettette magát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szabadkártyásként az első fordulóban 6:4, 7:5-re verte Szombathelyi Benedeket (16), a másodikban a 8. kiemelt Szendrői László (27) ellen győzött 6:1, 6:4-re csütörtökön. Noszály Sándor sokat nem készült a versenyre, de mivel nem távolodott el a tenisztől a gyakorlatból sem jött ki: Kaliforniában él, és privát teniszedzőként tevékenykedik. "

elkezdett jól menni a játék, akkor találtam ki, hogy elindulok az ob-n, és utoljára teszek még egy kísérletet.

Blikknek

Schmuck Andor elárulta, kik lesznek esküvőjén a tanúkhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-schmuck-andor-elarulta-kik-lesznek-eskuvojen-a-tanuk.htmlFotó: Szabó Gábor - OrigoSelma Blair meztelenül mutatta meg alsó felét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-selma-blair-meztelenul-mutatta-meg-also-felet.htmlA súlyos betegséggel küzdő Selma Blair meztelen alsótesttel mutatta meg magát. TV + Sztárok--Tagadják, hogy összevesztek: így van most egymással Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharathttp://www.life.hu/sztarok/20190920-tagadjak-hogy-osszevesztek-igy-van-most-egymassal-demcsak-zsuzsa-es-joshi-bharat.htmlA napokban röppent fel a hír, hogy Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa legendás barátságának vége, összevesztek. Az érintettek most a TV2 Mokka című műsorában cáfolták ezt.TV + SztárokOrigoA királyi család szakértője állítja: Katalin hercegné újra terheshttp://www.life.hu/sztarok/20190920-a-kiralyi-csalad-szakertoje-allitja-katalin-hercegne-ujra-terhes.htmlA királyi család spanyol szakértője, Aranzazu Santos López azt állítja, hogy a hercegné szokáisaból arra következtet, ismét várandós - írja az Express. TV + Sztárok--Reagált Ördög Nóra a vádakra: azt állították, nem pártatlan az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-reagalt-ordog-nora-a-vadakra-azt-allitottak-nem-partatlan-az-azsia-expresszben.htmlÖrdög Nórát néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem pártatlan az Ázsia Expresszben: reagált. TV + Sztárok--Romantikus fotót osztott meg Vasvári Vivien: újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-romantikus-fotot-osztott-meg-vasvari-vivien-ujra-ratalalt-a-szerelem.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, hogy mivel lepték meg. Ezt a fajta kedvességet pedig nyilvánvalóan egy úriembernek köszönheti. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.