Hogyan él napjainkban Szofi, egy magyar luxusprostituált? Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja történetét, amelyben férfiak, szeretők, kuncsaftok felkavaró szexuális kalandjait osztja meg veled. 

Szerethet-e igazán az a férfi, aki minduntalan hajszolva a gyönyört, prostituáltak és szeretők ágyában hemperegve csalja gyanútlan, mellesleg gyönyörű feleségét? Poligám hajlamok, mondják erre cinikusan az okosok - s természetesen a férfiak is. De a feleség is így gondolja? Szegény asszony, vajon sejti, hogy mennyire megalázzák a háta mögött? Hogy a férfi, akivel címlapokon, csillogó partikon, mosolyogva pózol, és álomférjként emleget, eldugott belvárosi lakásokban és külföldi munkának álcázott kéjutazásokon csalja folyamatosan? Sejti, hogy hány manöken, feltörekvő szépség fordult meg a férje ágyában, hogy az egyik sorozatsztárhoz esténként az ablakon át mászott be hónapokon keresztül?

Forrás: Thinkstock

Szofi mélyen magába szívta a benne ziháló, izmos férfi illatát és minduntalan próbálta elhessegetni magától annak a gondolatát, hogy milyen borzalmas élete is lehet kuncsaftja feleségének. Jól ismerte az asszonyt, különböző rendezvényeken számos alkalommal találkoztak is. Kifejezetten szép és vonzó nőnek tartotta, magában mosolyogva megállapította, hogy az asszony a példa arra, hogy minden nőt meg lehet csalni, még a leggyönyörűbbet is. És általában meg is csalnak minden nőt. Miért? Mert a férfiaknak izgalom kell és az érzés, hogy megerősítsék őket abban: még vonzók, még kellenek, még férfiasak, és képesek kielégíteni egy nőt. Az sem zavarja őket, ha mindezt egy prostituálttól kapják meg. A lényeg az illúzió. Nem baj az sem, ha hamis.

Lábaival szorosabban átölelte a férfi derekát és úgy tett, mintha nagyon élvezné az együttlétet. Alapvetően a férfi a legkellemesebb kuncsaftok egyike volt, jóképű, kisportolt, és az óránkénti ezer euróért csupán kevés extrém kívánsága volt. Ezúttal Londonban találkoztak egy négycsillagos szállodában, felesége úgy tudta, hogy a férfi a brit fővárosban természetesen épp üzleti úton volt. Évek óta járt Szofihoz, aki minden titkát ismerte.

Tudta róla, hogy szereti az italt, a kokaint, hogy valaha férfiakkal is volt intim kapcsolata, hogy a fiatal és szép nők épp olyanok neki, mint a kábítószer. De van valami, amit még a gyors kielégülésnél is jobban szeret: a pénzt. Ha éppen nagyot kaszált egy üzleten, mindig meglátogatta Szofit, szex előtt felszívott egy csík kokaint, és utána önkívületi állapotban volt vele. Gyakran megütötte, de soha nem bántotta annyira, hogy nyomot hagyjon a nőn. Szofi nem szólt a pofonokért, hiszen pontosan tudta, hogy az agresszivitás csupán eszköz a férfi számára, hogy a hatalmát és a mindenhatóságát újra meg újra bizonyítsa.

Ezúttal is minden a megszokott forgatókönyv szerint történt, leszámítva azt, hogy a férfi a szokottnál talán agresszívabb volt. Szofi próbált nem venni róla tudomást, ami sikerült is, hiszen már rég nem voltak emberi érzései, a testére pedig úgy tekintett, akár egy eszközre. Egy érzéketlen tárgyra, ami hozzásegíti egy jobb élethez.

Az aktus végén a férfi zuhanyozni ment, majd felöltözött. Még euforikus állapotban volt a kokaintól, csapongva, hangosan beszélt. Épp a kereskedelmi tévék legújabb pletykáit osztotta meg az ágyon heverésző Szofival, aki úgy tett, mintha érdekelnék a férfi szavai. Valójában unottan hallgatta, közben egy kérdés motoszkált a fejében. Váratlanul feltette a férfinak.

- Mit szól a feleséged, hogy folyamatosan megcsalod?
- Nem tudja.
- Dehogynem. Azt egy nő mindig megérzi. Azt csak ti, férfiak hiszitek, hogy nem.
- Nem tehet szemrehányást. Kiváló élete van mellettem, mindent megkap tőlem.
- Csak épp mocskosul megalázod.
- Minden nézőpont kérdése. Szerinted megalázom, szerintem meg megkímélem. Mégsem verhetem össze a gyerekem anyját. Veled, drágám, ennyi pénzért azt tehetek azt, amit csak akarok. Meg tulajdonképpen a többi nővel is.
- De nincs lelkiismeret-furdalásod, hogy megcsalod?
- Jaj, dehogynem.
- És a híres lelkiismereted az előtt vagy az után szólalt meg, hogy belém élveztél?
- Ne légy cinikus. Valahol minden férfi skizofrén. Szerethetünk egy nőt, közben pedig élvezhetünk ezer másikat. A kettő nem zárja ki egymást - mondta, majd lezártnak tekintette a témát, s nem lehetett vitatkozni vele.

Szalai Vivien
Oknyomozó riporter, a Hamis gyönyör, a Drága kéj és Stohl András önéletrajzi könyvének szerzője


Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!Így lesz valaki állatorvosból prostituálthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110520-szex-szexualitas-igy-lesz-allatorvosbol-prostitualt.html Jó napot! Egy férfiprostituáltat kérek!http://www.life.hu/szeress/szex/20110218-szex-parkapcsolat-ferfiprostitualtat-kerek.html Korbácsolj meg, Úrnőm! - Egy domina vallomásahttp://www.life.hu/szeress/szex/20101020-korbacsolj-meg-urnom-egy-domina-vallomasa.html