Kék-zöld foltok az arcon és a test többi pontján, kibuggyanó könnycseppek - a megaláztatásnak, a testi-lelki fájdalomnak, amit a nők a beteges agressziójukat kiélő férfiaktól szenvednek el, ezer arca van. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

 

Újra lesújtott. Aztán megint. Nem szólhattam, hogy hagyja abba, hiszen kifizetett. Egy luxusprostituált semmire sem mondhat nemet, ha már megállapodott egy férfival. A pasik átveszik az irányítást a testünk felett. Az övéké lesz, ők rendelkeznek vele. Na, nem mintha egy hétköznapi párkapcsolatban nagyon máshogy lenne.

Szofi szeméből kicsordult egy könnycsepp. Haragudott magára emiatt. Tudta, hogy ha gyengeséget mutat, azzal csak még erősebbé teszi a benne lévő férfit. Pedig alapvetően bírta a fájdalmat, de most valahogy érzékenyebb volt, mint máskor. Lelkileg nem érintette meg a férfi brutalitása, inkább elcsigázott teste sajgott. Mindig azzal nyugtatta magát, hogy a férfiak, akiket szolgált, a lelkéhez úgysem kerülnek közel, csupán a testét kapják meg. Összeszorította az ajkait, és hunyorogni kezdett, amikor egy újabb jókora pofon csattant az orcáján. Érezte, hogy égni kezd a bőre és egy újabb kövér könnycsepp buggyant ki a szeme sarkából. A férfi ekkor mintha kijózanodott volna.

Thinkstock

- Nem bírod? - kérdezte arcátlanul, hangja hamisan csengett. Valójában vajmi kevéssé érdekelte a nő fájdalma.
-  De, bírom.
- Akkor jó, mert ez engem izgat - felelte, majd folytatta a kínzást.

Szofi próbált megbirkózni a fájdalommal, feldolgozni a kiszolgáltatottságot. Magában a férfin gondolkodott. Vonzó volt, sikeres, gazdag, a legtöbb hozzá járó klienshez hasonlóan elkötelezett. Nem Szofi volt az egyetlen luxusprostituált, akihez járt. Mindegyik lányt szadista módon bántalmazta. Volt olyan, aki már nem ment el vele. Szofi sosem utasította vissza, hiszen a férfi  busás borravalót adott. Szofi nem gyűlölte, inkább szánta és próbálta megérteni.

Szofit mindig is érdekelte, hogy mi rejlik egyes férfiak beteges vágya mögött, hogy bántsák vagy megalázzák a nőket. Arra a következtetésre jutott, hogy a verekedős férfiak agresszióját saját belső bizonytalanságuk táplálja. Nagyon sok olyan pasival volt dolga, aki elsősorban azért ment el hozzá, hogy ezt a mélyen szunnyadó agressziót kiélje egy nőn. Hogy megérezze, milyen a másik szemében látni a kiszolgáltatottságot, a félelmet. Szofi úgy volt vele, hogy őt legalább jól megfizetik, hogy tűrjön, míg nők millióit bántalmazzák a földkerekségen úgy, hogy cserébe semmit sem kapnak - talán csak néha pár "bocsáss meg, drágám, nem voltam magamnál" típusú álszent mondatot.

Nagyon sok nő szenved a párja brutalitásától. Sokan közülük nem mernek szólni, szemet hunynak, és iszonyú szenvedés, önmarcangolás árán egy jobb élet lehetőségében reménykednek. Pontosabban abban, hogy az "isteni" férfi - akit a sok-sok fájdalom ellenére is szeretnek - egyszer csak megváltozik. Pedig nem fog. A szebb, jobb élet mindig is csupán illúzió marad, míg a szenvedés nagyon is valós. Az emberek alapjaikban sosem változnak meg. Hisz miért is tenné meg ezt egy férfi, aki minden következmény nélkül bánthat egy nőt, aki nem szól rá semmiért? Aki mindent tűr? Aki odakészíti, felkínálja magát rongynak, az ne csodálkozzon, ha felmossák vele a padlót. Hogy a végén nem csupán mocskos marad, de ki is facsarják.

Szofi halványan elmosolyodott, amikor a férfi kielégülten elnyúlt mellette. Alig várta, hogy megszabaduljon tőle. A férfi váratlanul megszólalt.

- Nagyon fájt?
- Minek kérdezed, úgyse érdekel igazán.
- Ebben végül is teljesen igazad van.
- És te élvezted?
- Ne kérdezz ilyet.
- Miért?
- Mert ilyenkor olyan... betegesnek érzem magamat.
- Az is vagy.
- Nem vagyok.
- Akkor azt mondd meg, miért ütik meg a férfiak a nőket? Mire gondoltál, amikor megpofoztál?
- Egy férfi se akar úgy igazából megverni egy nőt. Inkább azt az érzést keressük, hogy élet és halál urai vagyunk. Az agresszió a hatalmi harc eszköze. Végül is legbelül minden férfi hatalomra vágyik.  

Szalai Vivien
Oknyomozó riporter, a Hamis gyönyör, a Drága kéj és Stohl András önéletrajzi könyvének szerzőjeKövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


Ne áltasd magad! Téged is megcsalnak! (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-altasd-magad-teged-is-megcsalnak.html