Érzelmileg függeni a férfitől, és mindenünket odaadni neki. A testünkön kívül a lelkünket is. Telefonhívással, éjszakai SMS-ekkel bombázni, azt mondani, nem akarjuk zavarni, de igen, épp azt tesszük. Nagyon. Mert ez az, ami minden férfinél kiveri a biztosítékot: egy érzelmileg függő, önálló életre képtelen nő, aki aztán szépen csöndben kapcaronggyá válik. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

Érzelmi függőség - a mumus, amitől minden valamire való férfinak feláll a szőr a hátán. Valósággal rettegnek attól, hogy jön majd egy önmagában bizonytalan, önállóan létezni képtelen nő, aki nemes egyszerűséggel érzelmileg függeni kezd tőlük. Vagyis hívogatja, minden egyes nap a szerelméről biztosítja őket, ellenőriz, megold mindent, s valósággal létezni sem tud az imádott férfi nélkül. Nem! Hatalmas tévedés, mert az a nő egyáltalán nem legyezi az egójukat, aki annyira ragaszkodik, hogy élni sem hagyja őket. Nem, az ilyen nőkben egy tapadó-ragadó szerencsétlent látnak csupán, akivel  - ha jó a szex - ideig-óráig lefekszenek, de a nemi vágy sosem alakul át szerelemmé, maximum sajnálattá, s a végén pedig megvetéssé csupán...

Forrás: Thinkstock

Szofi sosem ragaszkodott senkihez, pontosan tudta, hogy az ő szakmájában nem szabad kötődni egyetlen ügyfélhez, egyetlen férfihoz sem. Az érzelmek nem megengedettek. Egyébként is úgy gondolta, hogy a férfiakat hagyni kell, sosem szabad tapadni rájuk, hiszen azzal a legtöbb esetben a nők csupán ellenkező hatást érnek el. "Egy férfit ésszel kell magadhoz láncolni, sosem szánalmat keltve. A csodálatukat kell kivívni, nem pedig a sajnálkozásukat. Annak a nőnek kell lenni, aki számít, s nem annak, akinek semmi sem számít, csak a férfi" - mondogatta Szofi mindig.

Ő már csak tudta, hogy miről beszél, hivatásos prostituáltként férfiak tucatjaival volt dolga, s ezek a kuncsaftok jó része nem csupán a szex miatt kereste fel, hanem gyakran beszélgettek, s panaszkodtak is neki. Ő nemcsak kurva volt, hanem kicsit pszichológus is, nem csupán kielégítette, hanem olykor lelkileg is támogatta a férfiakat. S közben kifejezetten jól szórakozott. Mivel neki magának vajmi kevés valós emberi érzése volt, a szíve és a lelke már régen kiégett, szórakozva hallgatta a többi ember szerinte kifejezetten szánalmas bukdácsolását az érzelmek és érzékek birodalmában. Valójában mélységesen megvetette a hozzá járó férfiakat, de még inkább megvetette azokat a nőket, akik egyéniségüket, szellemi függetlenségüket feladva, tartásukat teljesen elveszítve kiszolgáltatták magukat nekik.

A férfi, akivel egy Duna-parti szállodában találkozott, magas volt, halántéka őszes, teste sportos. Kifogástalanul öltözködött, a modora lehengerlő volt, a nők imádták, s ő is azokat. Négy gyereke volt, három anyától. Noha ő már elmúlt ötven, a legkisebb gyereke alig töltötte be a hármat. Asszonya fiatal volt, szép, odaadó, a férfi a maga módján talán szerette is, a hűséget mégsem ismerte hírből sem. Amellett, hogy hetente egyszer felkereste Szofit, hogy a lány orálisan kényeztesse (ez volt a kedvence), tucatnyi szeretőt tartott. Folyamatosan szédítette a nőket. Szofi nem igazán kedvelte, beképzelt pojácának tartotta.  Ezúttal is szánakozva figyelte, ahogy az ágyon fekve, miután kielégült, egyszerre három nővel SMS-ezett.

- Ezek a nők nem is gondolják, hogy mit művelsz velük? - kérdezte.
- Nem tudom. Egyiket sem erőszakolom meg. Én mindegyiknek megmondom, hogy nejem van, nem válok el, nem akarok több gyereket, csak szeretőnek vagyok alkalmas.
- Vagyis semmi felelősség?
- Bizony. Tiszta sor, nulla felelősség. S még így is imádnak. A gond csak akkor van, ha egyikük-másikuk túlságosan ragaszkodni kezd hozzám. Akkor kuka, de azonnal. Most is így van. Meg kell válnom egy kislánytól, mert folyamatosan hívogat napközben. Édes, aranyos, szerelmes, tudom, hogy jót akar. Mindig elmondja a telefonba, hogy nem akar ő az agyamra menni, meg nem szeretne zavarni. Én mindig visszaválaszolom, hogy jaj, nem zavar, örülök, hogy hív, de magamban azt gondolom, hogy a lófaszt nem zavarsz, és már le is írtalak magamban, de nagyon. Drágám, nekem amúgy is te vagy az ideális nő.
- Ugyan, kérlek. Egy kurvát nem szokás tisztelni.
- Óriási tévedés. Egy kurvát is sokkal jobban tisztelünk, mint egy olyan nőt, aki lábtörlőként odafekszik elénk.

Szofi nem is tudta palástolni, hogy bizony vannak olyan helyzetek, amikor még neki is tudnak meglepetést okozni.

Durva igazság a férfiak biszexualitásáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130226-szex-szexualitas-parkapcsolat-szalai-vivien-durva-igazsag-a-ferfiak.html Az igazi ok, amiért a férfiak verik a nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130212-szex-szerelem-parkapcsolat-az-igazi-ok-amiert-a-ferfiak.html Ne áltasd magad! Téged is megcsalnak! (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-altasd-magad-teged-is-megcsalnak.html Mitől félnek a legjobban a férfiak? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130219-szex-szerelem-parkapcsolat-mitol-felnek-legjobban-a-ferfiak.html