Csak szexet vagy szerelmet is akar? Mert az igazi pálya az, amikor a pasinak meg kell küzdenie egy nő szeretetéért. Az elérhetetlenért. Ellenkező esetben unatkozik, válogat az étlapról, és maximálisan átadja magát a gyönyörnek - és csak annak. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

 

Mitől lesz szerelmes egy férfi? Egyáltalán képes-e egy életen át egyetlen nőt szeretni? Létezik szerelem első látásra? Hogyan lehet egy férfit megtartani - kérdések, amelyek a nők jó részét folyamatosan foglalkoztatják.

Szofi azonban nem tartozott közéjük. Soha nem érdekelte, hogyan lehet a férfiakat magához láncolni, sosem akart megtartani senkit. Sosem vonzotta a társas kapcsolat lehetősége, nem tudott és nem is akart szeretni. Az ő szemében a valakihez való tartozás egyenlő volt a függéssel, a szerelem pedig... a szerelem pedig egyenlő volt az ostobasággal.

Ám élénken foglalkoztatta és szórakoztatta az, hogy a nők miért vágynak oly nagyon a hosszú távú, komoly kapcsolatokra és miért szenvednek annyit a férfiak szerintük igazságtalan és hideg hozzáállásától. Egyszerűen nem tudta felfogni, hogy a nők miért nem értik meg a férfiak egyébként teljesen egyszerű működését.

A férfiak teljesen egyszerűen működnek. Mindenekelőtt nem kell nekik a probléma, nem kellenek a felesleges körök, a problémázás. Tudnak ők szeretni, szerelmesnek lenni, de csak ha békén hagyják őket, és küzdhetnek a nőért. De akkor nem, ha ki akarják belőlük erőszakolni. A nők szerelemre vágynak, a férfiak pedig szexre. Méghozzá vadállati, felelősség nélküli, kielégítő szexre. Mindenekelőtt hódító férfiak akarnak lenni, akiket a nő minduntalan megerősít önnön férfiasságukban.

Forrás: Thinkstock

Szofi is épp ezt tette legújabb kuncsaftjával. Miközben a férfin zihált, nyögdécselve azt ismételgette, hogy mennyire kívánja, mennyire élvezi a testiséget vele. Persze, magában folyamatosan arról fantáziált, hogy mire fogja pár óra múlva költeni az aktusért kapott ezer eurót. Egy pillanatig sem élvezte a férfit, csöppet sem kívánta, sőt kifejezetten taszítónak találta a szagát. Olyannyira érzéketlen volt a teste, hogy nagyon rá kellett koncentrálnia, hogy eljátssza a hamis gyönyört.

Az aktus végén fel akart állni az ágyból, de a férfi nem engedte. Szofi legnagyobb megdöbbenésére magához szorította őt. Szofi kényelmetlenül fészkelődni kezdett az férfi ölelésében.

- Mit csinálsz? - kérdezte hűvösen.
- Semmit, csak magamhoz szorítalak. Szükségem van rá. Jólesik. Érzelmes.
- Érzelmet ne itt keress.
- Hát hol? - kérdezte nevetve a férfi.
- A normális, hétköznapi nők között. Olyan nők között, akik vágynak arra, hogy szeresd őket, és akik vágynak arra, hogy szerethessenek.
- Unom az ilyen nőket. Mi férfiak mindig olyan nőket akarunk szeretni, akiknek a szeretetéért meg kell küzdeni. A könnyű pálya sosem vonzó. De tényleg, ti nők miért bonyolítjátok annyira a helyzeteteket azzal, hogy annyira ki akarjátok erőszakolni a szerelmet tőlünk?!
- Én ugyan nem. Én nagyon nem vágyom érzelmekre.

A férfi felnevetett.

- Látod, az ilyen nő minden férfi álma. Az elérhetetlen.

Szofi visszakérdezett.

- De nektek mi számít szerelemnek?
- Addig, amíg nem érzünk semmit, mi úgy vagyunk vele, hogy szabadok vagyunk. Addig nem kötjük le magunkat egy nő mellett, hanem flörtölünk, csajozgatunk, még kóstolgatjuk az étlapot. Addig egy nő nekünk csak szexpartner. Aztán ha a csaj kezd fontos lenni nekünk, kezd számítani, ha azt érezzük, hogy vele szeretnénk lenni, akkor azt már szerelemnek nevezzük. Lényegében ilyen egyszerű.
- Voltál már szerelmes valaha?
- Igen, persze. Most is. Beléd.
- Ja, persze.
- Miért ne?
- Komolytalan vagy.
- Ja, és a legfontosabb: minket, pasikat sosem szabad túl komolyan venni!

A nő, akitől minden férfi menekül (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130305-szex-szerelem-parkapcsolat-a-no-akitol-minden-ferfi-menekul.html Durva igazság a férfiak biszexualitásáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130226-szex-szexualitas-parkapcsolat-szalai-vivien-durva-igazsag-a-ferfiak.html Mitől félnek a legjobban a férfiak? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130219-szex-szerelem-parkapcsolat-mitol-felnek-legjobban-a-ferfiak.html Az igazi ok, amiért a férfiak verik a nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130212-szex-szerelem-parkapcsolat-az-igazi-ok-amiert-a-ferfiak.html Ne áltasd magad! Téged is megcsalnak! (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-altasd-magad-teged-is-megcsalnak.html