Ne tegyél megjegyzést a méreteire, ha igen, akkor is hitesd el vele, hogy neki van a legnagyobb - akkor is, ha kicsi -, hadd higgye: ő a legfantasztikusabb férfi a világon. Megüt néha aktus közben? A hatalmát fitogtatja. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

Miért járnak a férfiak prostituáltakhoz, és miért bánnak agresszívan velük? Egyáltalán milyen az igazán jó aktus számukra? Valóban csak a durvaságot élvezik? Vagy néha jó nekik is megpihenni egy kedves és szerető nő karjaiban? Mi a titkos kedvenc: a brutális aktus vagy a vaníliaszex?

Szofi, hazánk egyik legjobban kereső luxusprostituáltja szerint a férfiak alapvetően egy dologra vágynak mindenekelőtt: hogy megerősítsék őket a férfiasságukban. A legfontosabb, hogy a nőt minél többször a csúcsra juttassák, persze "önző" okokból, hiszen így akarják azt érezni, hogy ők mindenkinél vonzóbbak, férfiasabbak és persze őrületesen jók az ágyban.

A legelső lecke, amit minden lánynak, nőnek meg kell tanulnia a férfiakról az, hogy sose becsméreljék őket. Az első dolog, ami minden lánynak el kell hagynia a száját, ha a kedvese először levetkőzik előtte, hogy nahát, ekkorát még sosem láttam! - mondogatta Szofi mindig. Ő rendre alkalmazta ezt a "trükköt" és persze mindig bevált, a férfiak csillagászati összegeket fizettek neki egy-egy vele töltött pásztoróráért. Szofi azt hirdette - persze nem feltétlenül volt igaza -, hogy az őszinteség nem mindig célravezető egy férfinál. Sőt, az esetek többségében, különösen, ha az ágybéli teljesítményéről van szó, akkor meg egyenesen tilos őszintének lenni!

Forrás: Thinkstock

A férfi, akivel Szofi egy vidéki lovasparkban találkozott, hatvanéves volt, de meglepően jól tartotta magát. Ereje teljében volt, sportos teste egy negyven-negyvenöt éves férfiét idézte. Szofi nem kedvelte, hiszen általában brutális volt, többször megütötte őt, és előszeretettel okozott fájdalmat a nőknek. Szofi szerint súlyos kisebbségi komplexussal küzdött, de persze ezt a véleményét sosem mondta meg neki. Nem is tehette. Az ő dolga az volt, hogy a férfit hamis gyönyörhöz juttassa. Ezúttal is tette a dolgát. Amikor a férfi az aktus közben felemelte a kezét, ő ösztönösen félrefordította a fejét, hogy kevésbé fájjon, ahogy a férfi ökle lesújt az arcára. Döbbenten tapasztalta, hogy a mindig brutális pasi gyengéden megsimogatta az arcát. Szofi az aktus végén nem bírta szó nélkül hagyni a dolgot.

- Hogyhogy nem ütöttél meg?
- Ennyire meglep? - kérdezte a férfi pökhendien és minden érzelemtől mentesen.
- Igen. Nem értettem. Nem szoktál te simogatni.
- Hangulat kérdése.
- Értem, de most komolyan: nálatok mitől függ, hogy épp mire vágytok? Hogy mit csináltok egy nővel az ágyban? Gyengédek vagy szadisták vagytok éppen?
- Tényleg csak hangulat kérdése. Nem a szeretkezés módja a lényeg, egészen más.
- Micsoda?
- A hatalom mámora. Hogy azt tehetünk, amit csak akarunk a nővel. Ha akarjuk, megüthetjük, de az is a hatalmunkban áll, hogy gyengéden megsimogassuk az arcát, miközben pontosan tudjuk, hogy azt várja, pofon csattanjon az arcán.
- De melyiket élvezitek jobban?
- Hát a gyengéd szexet igazán csak azzal a nővel, akit szeretünk. A hatalmaskodó szexet pedig alkalomtól és nőtől függetlenül mindenkivel. A hatalom az, ami igazán begerjeszt egy férfit, és persze mindenekelőtt a visszaigazolás.

Szofi jót mosolygott magában. Hát persze, a visszaigazolás. Amikor a férfi elment tőle még jó ideig gondolkodott a szavain. Valójában nagyon undorodott tőle, de tudta, hogy minden szava színtiszta igaz és a férfiak nagy többsége olyan, amilyennek a kliense lefestette őket. Órákkal később jött hozzá még egy férfi, egy milliomos ázsiai üzletember. Amikor a vendége levetkőzött előtte, nem is teketóriázott sokat, mosolyogva, legőszintébb tekintetével csak ennyit mondott, "Istenem, ekkorát még sosem láttam!" Az már más lapra tartozott, hogy a valóságban még csak nem is érezte a férfit, hiszen olyan aprócska méretekkel volt megáldva.

De hát az őszinteség kit érdekel?

Szeret, vagy csak lefekszik veled? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130313-szex-szerelem-parkapcsolat-szeret-vagy-csak-lefekszik-veled-18.html A nő, akitől minden férfi menekül (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130305-szex-szerelem-parkapcsolat-a-no-akitol-minden-ferfi-menekul.html Durva igazság a férfiak biszexualitásáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130226-szex-szexualitas-parkapcsolat-szalai-vivien-durva-igazsag-a-ferfiak.html Mitől félnek a legjobban a férfiak? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130219-szex-szerelem-parkapcsolat-mitol-felnek-legjobban-a-ferfiak.html Az igazi ok, amiért a férfiak verik a nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130212-szex-szerelem-parkapcsolat-az-igazi-ok-amiert-a-ferfiak.html