Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Ez alkalommal megmutatja, milyennek látja a playmate-et, ha nincs megrendelő.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a fotóra, és nézd meg a fotósorozat többi képét is!

"Beát először 17 éves korában fotóztam a legfiatalabb playmate-ként. Azóta eltelt jó pár év, és megszámlálhatatlan sokszor dolgoztam vele. Minden alkalommal nagy élmény volt, de ez a most készült sorozat talán a legkeményebb, amit valaha csinálhattam róla. Itt nem volt megrendelő, nem kellett megfelelni senkinek és semminek. Fotóztunk, és minden kocka csak a mi kedvünkért kattant. Most belenézhettek ti is abba, mit csináltunk. Beának és a stábnak is nagyon köszönöm ezt az élményt. Szenzációsak vagytok!"

 

Nánási szemével a világ: Pityuhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131018-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-pityurol-a.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html Nánási szemével a világ: Micihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131005-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-micirol-a.html