Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait, ma azokról a médiából ismert lányokról mesél, akik nem vetik meg a szexet egy kis extra pénzért.

Közismert lányok, celebek is dolgoznak ebben a szakmában. Nyilván mindenki szeretne magának fényűző életet biztosítani, a celebek pedig úgy gondolják, hogy alanyi jogon jár nekik a luxus. Ki ne szeretne szép autóval furikázni, márkás ruhákban járni, budai villában lakni?

Ehhez sajnos a legrövidebb út a prostitúció. Mi mással kereshetne gyorsan pénzt az a lány, akinek nincs szakmája, állása, mindössze annyi az “érdeme”, hogy sokat szerepel a médiában? Áruba bocsátja a testét, amelynek árát felveri az ismertsége. Persze függ attól is, melyik országban dolgozik. A médiában szereplők közül legjobban a pornósok keresnek, főleg a magyarok.

Persze igazságtalan kiragadni a celebeket, mert rajtuk kívül sok fiatal, hétköznapi lány is ugyanezt az utat választja. Elég ránézni a mai csajokra, akiknek már tizennyolc évesen műcicijük van, és nem öltözködnek, hanem “felvetkőznek”, becsomagolják az árut - a testüket, hogy minél kívánatosabb legyen.

Forrás: Thinkstock

És miért? Mert ezt látják a tévében, látják, hogy a magyar celebek is hasonlóan néznek ki: felfújt száj, feltunningolt mell, póthaj. Csilivili autók, órák, ékszerek. Azt is látják, hogy ez megtérülő befektetés, ezért szeretnének rájuk hasonlítani. Csakhogy a külső ilyen mértékű átalakítása nem olcsó dolog. A szüleik nem tudják finanszírozni, ám ha picit is csinosabb a lány, akkor könnyen megtalálja a módját, hogy prostituálódjon, és megkeresse a pénzt, amiből a kiadásait, a luxust fedezheti.

Igen, ezek a műlányok sem különbek, mint a celebek, csak ők nincsenek a kirakatban. Könnyebb és nyugodtabb az életük, hiszen nem fenyeget őket a nyilvános lebukás és az azzal járó meghurcoltatás veszélye. Itthon is könnyebben tudnak munkát vállalni - bárhol és bármikor. Nem kell bujkálniuk, rettegve egy szemfüles újságírótól vagy akár a saját barátjuktól.

De a hétköznapi lányok borzalmas tévedésben vannak, ha azt hiszik, hogy a celeblányok példaképnek valók. Van erre egy történetem. Egyszer egy neves szórakozóhely exkluzív, Forma 1-es partiján voltam. Mellettem állt egy gyönyörű, fiatal hostesslány, és megjegyezte az egyik gyönyörű, ismert, műsorvezetőként dolgozó sztárunkat látva, hogy miéyen jó neki: micsoda híresség és micsoda élete lehet így. Le volt nyúgözve.

Csak mosolyogtam magamban. Nem tudhatta, hogy azon az estén a mosdóban az említett hölgy kokainmamámorban három férfit elégített ki, és a végén még a pénzt sem kapta meg érte. Valóban irigylésre méltó?