Szofi, a luxusprostituált a Life. hu olvasóival osztja meg élete titkait. Ezúttal egy nemzésképtelen férfiról mesél, akinek meglepő módon mégiscsak gyermekei vannak.

Már várta a férfit. A kuncsaft kedves volt, határozott, sportos és nagyon ismert. Ő volt a mintaférfi sokak számára. Nem keveredett botrányokba, szinte makulátlan volt az imidzse. Szofi számára jó élmény volt az aktus, hiszen a férfi nem okozott fájdalmat, nem verte meg, egyetlen perverziója az volt, ha Szofi kicsit gőgicsélt neki. Szofi soha nem értette, hogy ezt miért kell csinálnia, de hát nem is az ő dolga volt, nem kérdezett inkább semmit sem.

Forrás: Thinkstock

 

"A férfiak többsége úgyis azért jár prostituáltakhoz, hogy kiélje azokat az elfojtott vágyakat, amiket otthon egy stabil barátnővel vagy feleséggel nem tehet meg. A férfiak imádják az extremitást…” - gondolta magában.

Szofi hozzászokott már, hogy a vendégek megkérdezték, szed-e fogamzásgátlót, vagy van-e nála óvszer. Ez a férfi azonban sosem kérdezett semmit. A legutóbbi alkalom során sem. Szofi nem bírta ki, rákérdezett:

- Hogyhogy te nem félsz attól, hogy teherbe ejtesz?
- Nincs miért.
- Na, azt nem hiszem.
- Nyugi, ha nem védekeztünk volna sem eshettél volna teherbe.
- Azt azért nem hiszem.
- Pedig így van…
- Honnan tudhatod te ezt ilyen biztosra?
- Úgy, hogy steril vagyok.
- Azt nem hiszem…
- Dehogynem. Húszéves korom óta tudom - mondta a férfi szinte félvállról, majd öltözni kezdett.

Kevés olyan pillanat volt Szofi életében, amikor nem tudott megszólalni. Ez pont ilyen volt. Csak magában jegyezte meg: de hát két gyereke van…