Müller Péter: "Az Igazi szerelem nem az, ami boldoggá teszi az embert, hanem az, ami egész lényét felkavarja"

Forrás: Shutterstock -
boldogság Müller Péter szerelem heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ez minden Igazival így van. Az istenélménnyel is. Saul a híres damaszkuszi útján eszméletét veszette, leesett lováról és három napig vak volt, amikor Krisztussal találkozott. Nem „szelíden" tért meg. És minden igazi művészi élmény is: felkavaró.

"Az Igazi szerelem nem az, ami boldoggá teszi az embert, hanem az, ami egész lényét felkavarja" Forrás: Shutterstock

Test, lélek és szellem rendül meg ilyenkor. Olyasmit élünk át, ami egyszerre földi és égi, egyszerre testi és lelki szomjúság, nagybetűs Élet, és halál, olyan lesz, mint a villámcsapott, és olyan nagy feszültséget él át, melyre fizikai léte nem méretezett. Más emberré válik, senki sem érti, őrültnek tartják. „Nem ember szívébe való késekkel játszik". Az ilyen élménynek nincs hétköznapja, és ideje is kevés. Egyszerre lesz lélekben és gondolatban dúsgazdag, s ugyanakkor nagyon szegény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.