Gyökérkezelés némi extrával. No, nem a nagy dózis érzéstelenítőre gondolunk most, hanem arra, amikor a fogorvosnak a páciens az esete - és fordítva. Ezzel még nem lenne semmi baj, ha emberünk nem lenne kétgyerekes családapa, a nő pedig, aki a fogorvosi székben talált rá a boldogságra, nem élne párkapcsolatban. Ebből a vérzéscsillapításon kívül már csak bonyodalom lehet, ezért lábadozó hölgyolvasónk Franco Marcót kérdezte meg, mit tegyen.

"Kedves Marco!

Két és fél éve vagyunk együtt a pasimmal. Körülöttünk mindenki azt hiszi, hogy nagyon frankón mennek a dolgaink, összepasszolunk, ebből bizonyosan házasság lesz, mint ahogy ez a nagykönyvben meg van írva. Egy a bibi. A pasim nem úgy, és nem annyira kívánja a szexet, mint én. Az együttléteink pocsékak, nekem hol van orgazmusom, hol nincs (a részletekbe nem mennék bele, a fantáziádra bízom, hogy miért), hol így jutok a csúcsra, hol úgy. Ez rossz, de mivel egyelőre nem látok kiutat a dologból, és szeretem is, úgy döntöttem, kibírom. Néhány hete azonban felfordult az életem. Egyik délután nagyon megfájdult a fogam, és a barátnőm javasolt egy jónevű fogorvost, aki nemrég nyitotta meg a rendelőjét nálunk (egy kisvárosban élek), elmentem hát hozzá. Tudod, mennyire lehangoló tud lenni egy fogorvosi rendelő, főleg olyan körítéssel, hogy kiderült, gyökérkezelni kell a fogamat, de az orvos! Szóval a doki már elsőre nagyon bejött, és a legszebb a történetben az, hogy a szimpátia kölcsönös volt. Szépen járni kezdtem hozzá, több fogamat is kezelte végül, tudod, fogkőlevétel, röntgen, fúrás, tömés stb. Aztán az utolsó alkalommal, amikor már csak ellenőrzésre mentem vissza, más is történt. A doki hirtelen megcsókolt, és én nem ellenkeztem. Végül ott a fogorvosi székben a magáévá tett. Szépen magunkra zártuk a rendelő ajtaját, és a fertőtlenítőszerek és a fúrógép között szexeltünk egy nagyot. A végén elmondta, hogy mennyire bejöttem neki már a legelejétől, de nem mert közeledni. Pontosabban csak annyira, ami orvosilag elő volt írva. Mostanáig bírta. Én meg persze hagytam magam, mert teljesen ki voltam éhezve a szexre, egy igazi pasi érintésére, aki nemcsak a fogaimat teszi helyre, hanem a női önbecsülésemet is. Utána rettenetesen szégyelltem magam, különösen azért, mert kiderült: az orvos családos ember, két gyereke van. Mivel kisvárosban élünk elképzelhetetlen, hogy viszonyt folytassunk. Én bizonytalan vagyok, ő viszont nem akar velem szakítani, mert azt mondja, szereti, hogy ilyen éhes vagyok a szexre és izgatja az is, hogy tudja, együtt élek egy pasival, és mégis neki adom oda magam.

Marco, mi ez az egész? Mit gondolsz, mi történt valójában?

Köszönöm, ha válaszolsz!

Vivien"


Kedves Vivien!
 
Hogy mi történt? Ne bomolj már, hisz pofonegyszerű az egész. Egy vidéki fogorvos betömte a lyukaid. Elegánsan, szakszerűen lekezelt. Minden szempontból kielégítően szolgáltatott. Minek következtében te roppant elégedetten távoztál. Példamutató egészségügyi ellátásban részesültél, ezért kérlek, örülj, mint majom a farkának. Szerintem most mindenki boldog, nincs más tennivalód, élj tovább úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, csak arra figyelj, hogy mostantól sokkal ritkábban moss fogat. A szuvasodás ugyanis extra gyönyöröd záloga. Szájban fájó örömforrás. Van ilyen. Élvezd a gyógyítást.

Még valami. A nőgyógyásznál majd jobban vigyázz. Ott nagyobb a kísértés. Meg a lyuk is, mely betömésre vár.
 
Üdv,

MarcoÍratkozz fel Marco Hírlevelére , ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszolSzexcset-mese az Üveghegyen túl - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120322-franco-marco-szexcsetmese-az-uveghegyen-tul-pasiszemmel.html A méret a lényeg - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120315-franco-marco-a-meret-a-lenyeg-pasiszemmel-18.html Klubokban kamatyolgat fesztelen - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120307-franco-marco-klubokban-kamatyolgat-fesztelen-pasiszemmel-18.html Orálisan nem kívánnak - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120229-franco-marco-oralisan-nem-kivannak-pasiszemmel-18.html Mesteri szex a mesteremberrel - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120222-franco-marco-mesteri-szex-a-mesteremberrel-pasiszemmel-18.html Szex, nesze neked! - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120215-franco-marco-szex-nesze-neked-pasiszemmel-18.html