VV Iza mindig is különbözött villatársaitól. Valamiféle tekintély vette őt körül, valószínűleg általa rendszeresen felemlegetett topmodell-múlt okozhatta ezt. Amit már olyan régen kutatunk, eredménytelenül, most hirtelen az ölünkbe hullott. Végre szembesülhetünk Iza mesterségének egy igen színvonalas produktumával.

A legnagyobb videómegosztó portálra közel egy esztendeje feltöltött videoklipben egy energiaitaloktól felpaprikázott, csenevész úriember vallomását halljuk arról, hogy milyen kapcsolatban is áll ő a női nemi szervvel.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

A szövegből kristálytiszta képet kapunk a különböző fürdőgatyákban idétlenkedő előadóról is. De térjünk inkább vissza Izához, aki modellekhez hűen hamisíthatatlan frivolsággal ringatja csípőjét egy kocsma pultja előtt. 
Igazán csak egyszer esik ki a szerepéből és engedélyez magának egy emberi gesztust: "A puncid ize jobb mint egy bambi" zeneileg meghatározó résznél bájosan belenéz a kamerába. Itt nem tudni, hogy dal hozza őt a hivatásos manökenekhez nem méltóan zavarba, vagy esetleg a "nézd anyu, mondtam, hogy van melóm" gondolat süvített át az ábrázatán.

Az emberi fantázia igen szerény lehetőségeket biztosít ahhoz, hogy egyértelműen tudomást szerezzünk arról, miért és mennyiért vállal egy ilyen elismerő feladatot egy csillogó karriert befutni vágyó hölgy? Lehet, hogy a válasz megtaláljuk a szövegben is?