Ennyi sötét embert egy videóban még nem láttál – Ott voltunk a legújabb ValóVilág castingján

Való Világ casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy valamit garantálhatunk: ezt a videót érdemes megnézned. Íme, a legújabb Való Világ széria esélyes (?) jelentkezői. Mi csak drukkolni tudunk nekik!

Bevallotta: korábban drogozott az intézetben nevelkedett villalakó - Exkluzív interjúhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140511-bevallotta-korabban-drogozott-az-intezetben-nevelkedett-villalako-vv-iza.htmlA Való Világ villájából harmadikként távozó VV Iza Kazt Dávidnak adott exkluzív interjújában bevallotta: korábban élt a GHB, azaz közismertebb nevén Gina nevű droggal. Katz DávidRTLKLUBFoszlott a bőre A Dal sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140223-foszlott-a-bore-a-dal-sztarjanak-boginak-a-donton.htmlA Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid ismét hozta a formáját: zavarba ejtő kérdéseivel sokkolta a celebvilágot. Ezúttal A Dal döntőjén kérdezősködött - és egy-két sztártól igen meglepő válasz érkezett a kérdésre.Katz DávidOrigoVV Laci a villában is sikkasztotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140203-vv-laci-a-villaban-is-sikkasztott.htmlA Life.hu sztárriportere mellbevágó kérdéseket szegezett VV Lacihoz a villából való kiesése után. Katz Dávid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.