Most őszintén, hölgyek! Melyik barátnőtök szájából nem hallottátok még azt a mára már szállóigévé vált mondatot, hogy "minden férfi egyforma". De vajon mi a helyzet a másik nemmel? Vajon az urak mit gondolnak a 21. század lányairól?

A fiatal felnőtt generáció egyik kedvenc szerzője, Lakatos Levente, a saját blogján megjelent írásában igen aprólékosan körüljárta a témát. Ebből olvashattok most részleteket. 

A gátlástalan, ismeretlenül felkínálkozó nőknél kevés kiábrándítóbb (taszítóbb...) dolog létezik. Furcsa egyébként, mert azt gondolnám, hogy az ajánlkozó nők számára az önérzet ismeretlen fogalom, ezzel szemben az elutasítást sértésként, sőt megalázásként dekódolják. Persze az is tény, hogy ha kedvesen nem megy, a felfogás könnyítése érdekében a férfi kénytelen egyre határozottabb (ez akár érezhető parasztnak vagy bunkónak) hangnemben a nő tudtára adni, hogy nem kívánja használni az odavetett testét…

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

 

Dönts meg, oszt' szeress!"

Ezek a ledérkék egyébként általában ugyanolyan ütemben realizálják az elutasítást: az első nemet még játékos évődésnek veszik, a másodiknál erőszakos akarnokokká válnak, a harmadiknál pedig a férfi fejére zúdul a sértődött pocskondiázás. Például, hogy mit képzel magáról az illető, hiszen az ő lába előtt annyi, de annyi sokkal jobb, helyesebb és/vagy tehetősebb férfi hever, hogy csak na, hálásnak kellene lennie, amiért egyáltalán szóba áll vele… (Oké, oké, csak kopj már le!) Ennél már csak azok eszelősebbek, akik önmagukat is becsapva elkezdik terjeszteni, hogy igazándiból a kiszemelt fickó próbálkozott náluk, és ők voltak a büszke elutasítók. (Ha neked ez okoz örömet, cicuka...) Ha pedig valami oknál fogva ismeretlenekkel akarja döngettetni magát, ajánlom az alkoholgőzös szórakozóhelyeket, ott a mellékhelyiségben már akcióba is lendülhet (akkor többen is foglalkozhatnak vele egyszerre), utána pedig élvezheti, hogy utolsó szajhaként semmibe veszik. (Szerintem senki nem vágyik erre az érzésre...) Felbosszant, hogy egy-egy nő képes ennyire elveszíteni a méltóságát! Nem fér a fejembe, hogy miért teszik?! Mit gondolnak? Oké, igaz, bőven akad férfi, aki örömmel él a lehetőséggel. Továbbmegyek, a pasasok kilencvenkilenc százaléka legalább egyszer kipróbálja (vagy kipróbálná), milyen csettintésre, bármiféle felelősségvállalás nélkül dugni, ez a mocskos fantáziánk része, olyan, mint a többes szex, a kikötözés, vagy akár a kurvázás. Én sem vagyok szent, de… Senkinek ne legyen illúziója, az a férfi, aki gyakran kap a szemérmetlenül rámenős nők után (mert mondjuk kényelmes típus, aki nem szereti a bonyodalmakat), a következő kínálkozó alkalmat is megragadja majd. Lyuk és lyuk között ebből a nézőpontból elhanyagolható a különbség, hiszen a végeredmény is ugyanaz… Ám míg egy férfi nem válik rosszfiúvá attól, hogy bólint és becsúsztat, a felkínálkozó nő már az ajánlat feltevésekor ribancnak számít... Mert hát a skalpokkal dicsekedni szokás, bi-bi-bi! Tiszteljenek, mint nőt? Na, gyorsan verd ki... A fejedből...

Forrás: Thinkstock

A lábam közé célozz, vadász!"

Tessék már észhez térni, a nyílt felkínálkozás teljesen agyament, és mindenfajta ösztönnel ellentmondó férfifogó taktika! Jegyezzük már meg: a férfi udvarol, mert szüksége van arra, hogy lenyűgözze, elkápráztassa és magába szerelmesítse nőt. Gondoljatok csak bele, mi, férfiak gyakran arra sem vigyázunk, azt sem becsüljük, amiért megdolgoztunk. Akkor szerintetek mit teszünk a könnyen kapható dolgokkal? A következő könnyen kaphatóra cseréljük… A könnyen kapható pedig akkor is olcsó, ha valójában értékes, és ez a nőkre ugyanúgy igaz. Egy szó, mint száz: lányok, becsüljétek meg önmagatokat, mert annyit értek, amennyire nehezen levadászhatónak bizonyultok! Tartsátok magatokat egy-egy lyuknál többre. Persze, hívjátok fel magatokra a férfiak figyelmét, csábítsatok, de azt semmiképpen ne nyers egyértelműséggel tegyétek! Könyörgöm, legyen benne báj és nőies finomság! Jó, legyünk reálisak, nyilván megeshet, hogy nem sikerül magatokra irányítani a kiszemelt férfi figyelmét, de ez nem azt jelenti, hogy le kell menni kutyába! Hanem azt, hogy hiába tetszik az illető, valamiért nem kívánja venni az adást... Van ilyen. Tessék egy kicsit türelemmel lenni, és ellenállni az elkeseredésnek! Jönni fog az, akivel meglesz az összhang!

Ha kíváncsi vagy Lakatos Levente hasonló témájú írásaira, kövesd őt a blogján is, amit ide kattintva találhatsz meg. 

 

Lakatos LeventeFotó: Margitay Klára/Life.hu
Hamarosan megjelenik Lakatos Levente új regénye, a Szeress jobban!
A tartalomból:

Barbi, a női főszereplő éretlen férfifalóként azt gondolta, ő válogat. Amikor aztán évek múltán párkapcsolat nélkül maradt, és egyetlen férfi sem vette komolyan, alaposan átértékelte az életét. A regény a "jó kislány" és a "fesztelenség" közötti lavírozásának időszakát dolgozza fel, az arany középutat keresi.

Ha érdekel Levente munkássága, ide kattintva utána olvashatsz!